Video Aspect Ratio: 4:1

Blokarten als bedrijfsuitje in Wijk aan Zee

Actief programma op het strand

16

Jaar ervaring

20.000+

tevreden klanten

250

dagen per jaar blokart weer

Breed strand

Perfecte plek voor blokarten

Gratis parkeren

Nergens dichterbij parkeren

Unieke horeca

Exclusief vanaf 20 deelneemrs

Professionele begeleiding

Ervaren instructeurs

Verzekering deelnemers

Iedereen is verzekerd 

Nieuwste materialen

100% blokart 

Korte uitleg

Zo snel mogelijk veilig rijden

Complete programma's

Stel je eigen programma samen

Plezier garantie

De leukste activiteit op het strand

Een bedrijfsuitje als investering in het personeel

Bij Windshift geloven we dat bedrijfsuitjes een blijvende positieve bijdrage kunnen leveren aan teams, bedrijven en afdelingen. Een bedrijfsuitje dat past bij jullie groep kan zorgen voor een sterkere onderlinge band, betere samenwerking en positieve bijdrage aan de sfeer onder de collega's. 


Dit komt voor een deel door de keuze van de juiste activiteit maar ook voor de horeca. Een intieme exclusieve locatie zorgt voor een ongedwongen sfeer waar medewerkers alle tijd en ruimte hebben om elkaar anders/beter te leren kennen. 

“27 juni prima middag gehad, goede instructie, goede balans tussen inhoud en tijd, attent. De harde wind en zon waren bonus!"

Roy

“Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles wordt erg goed uitgelegd en goed geregeld. Ook de communicatie verloopt prima."

Nadine Kea

“Jeetje…wij hebben echt een hele hele leuke teambuildingsdag gehad! DANK! Mogelijk gemaakt door jullie! Fantastisch!"

Sarah Pellis 

Wat kan je verwachten van Blokarten bij Windshift

Complete programma's

Blokarten kan als los programma geboekt worden maar is ook ideaal om te combineren met andere strandactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan Archery Tag, Lacrosse, Powerkiten of zelfs Expeditie Robinson. 


Unieke horeca

Op onze blokart locatie vind je een bijzondere horeca gelegenheid. Een compleet gerenoveerde bunker uit WO II. Het terras ligt bovenop de duinen met het meest fantastische utizicht over het strand en de zee. De perfecte plek om een heerlijk strandprogramma af te sluiten met een barbecue.  Vanaf 20 personen heb je deze bijzondere locatie exclusief met jullie groep.

Gratis parkeren

Direct naast de horeca gelegenheid kan je gratis parkeren. Nergens kan je dichter bij het strand je auto kwijt. Via een verhard pad kom je direct op het strand uit. 

Goed alternatief programma

Voor blokarten heb je wind nodig. Dat staat er vaak in Nederland maar niet altijd. Als er te veel of te weinig wind staat dan hebben we een alternatief programma. Je kunt dan kiezen uit dieverse strandsporten maar ook Expeditie Robinson is een fantastisch programma voor groepen. 


Overtuigd? Ontvang vandaag nog een voorstel

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact."

Bosscher de Witte

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie."

Flynth Accountants

“De mails met complimenten en enthousiasme over de dag gaan nog rond en ik zal zo de foto's doorsturen die eveneens unaniem aantonen hoe geweldig iedereen het vond. Bedankt ook met name voor jouw tomeloze en professionele begeleiding zowel vooraf als de nazorg. Dat voelt als een echte 'klant'."

Naota Dutilh

Voorbeeld programma's

Blokarten

Actie en snelheid

 • v.a. € 35,-

  1,5 uur heerlijk blokarten

  Blokart Barbecue

  Heerlijk strandprogramma

 • v.a. € 57,50

  Fantastisch uitzicht

  Blokart combinatie

  Voor iedereen

 • € 42,50

  2 activiteiten in 2 uur