Expeditie Robinson strand

Brainpower

Ter introductie exclusief in Zandvoort. 

Deelnemers blokarten

Vanaf 40 personen

Samenwerking /       competitief

Samenwerken binnen een team is cruciaal om van de andere teams te winnen. 

Ideale speeltiljd is 3 uur. Aan te passen aan de situatie. 

Brainpower is het nieuwste programma op het strand. Dit programma is helemaal afgestemd op de hype van de Escape Rooms. Onder tijdsdruk moet je allerlei raadsels en opdrachten uitvoeren. Je komt steeds dichter bij de oplossing. Dit is het meest gevarrieerde spel dat je op het strand kunt spelen.


Vergeet de bedrijfsuitjes waarbij de fysiek sterkste deelnemers altijd winnen. Dit uitje is voor alle deelnemers. Iedereen doet actief mee en heeft een even belangrijke en even grote rol. 

Samenwerken is essentieel

Geen tweede programma als dit

Red je het binnen de tijd?

Ieder team ontvangt een mysterieuze koffer die met een slot dicht zit. De eerste opdracht is om de juiste code te vinden zodat je de koffer kunt openen. Als dit gelukt is vind je allerlei attributen in de koffer die je helpen om de opdrachten uit te voeren. Dit zijn opdrachten waarbij je een constructie moet bouwen op het strand, raadsels en codes moet verzamelen en met een gps toestel de juiste waypoints moet bezoeken.


Het spel begint als competitie tussen de teams. Bij het eindspel lopen alle teams echter vast. Ze kunnen niet verder met de informatie die ze hebben. De teams komen er dan achter dat het geen competitie is maar dat ze met elkaar moeten samenwerken. 

Bij een bedrijfsuitje op het strand denk je al snel aan sportief en competitie. De deelnemers die fysiek sterk zijn en regelmatig sporten zijn in het voordeel. 


Ook leuk maar dit is anders. Bij brainpower gaat het om jullie gezamelijke 'Brainpower' Iedereen kan meedoen en heeft een even grote rol in het spel. 


Brainpower is leuk en origineel en heeft als extra voordeel dat de onderlinge band tussend de deelnemers versterkt wordt. Zo is het niet alleen voor het plezier maar heb je er als bedrijf ook nog iets aan. 

  • Uniek en origineel
  • Iedereen kan meedoen
  • Gebaseerd op het succes van de Escape Room
  • Sfeervolle aankleding van het strand met fakkels en vlaggen
  • Inspirerende begeleiding bij iedere proef
  • Organisatie van begin tot eind
  • Advies voor de leukste strandtenten
  • Eén aanspreekpunt voor activiteit en horeca zonder extra kosten

Brainpower is als introducite exclusief te reserveren in Zandvoort bij Meijer aan Zee en de Safari Lodge. 

Jeroen, den Haag

“Goede begeleiding en super leuk spel (Expeditie Robinson) met echt originele opdrachten. Ik had niet verwacht dat iedereen het zo leuk zou vinden."

Rad Venture BV

“Wat vond je van de begeleiding tijdens de activiteit? Prima, kon niet beter!"

Nathalie, Noordwijk

“Duidelijke communicatie via de mail. Enthousiast personeel.Wat werd beloofd is zeker nagekomen!"