Page content

Klanten

“* We konden helaas de door ons gekozen activiteiten niet doen ivm te weinig wind, maar Windshift had voor een prima alternatief gezorgd.
* Van tevoren gewaarschuwd over te weinig wind.
* Van tevoren een tip gekregen over het warme weer.”

W. Stoop, Davinci Group

“Leuk uitje prima georganiseerd, reageren snel op vragen, prima prijs.”
Niels, IPSIS

“Ontzettend leuk uitje gehad bij Windshift in Wijk aan Zee. Heel prettig contact gehad met de organisatie, leuke tips gekregen over waar we konden gaan eten na afloop. De jongen die met ons mee was wist goed waar hij het over had en heeft dus leuk bijgedragen aan ons uitje. Echt een aanrader!”
Jade Brouté, Auren Nederland

“Bij het Powerkiten werd goed uitgelegd waar de krachtzone was en welke rustposities je had. Dit werd uitgelegd terwijl de instructeur de vlieger volledig onder controle had in de 12-uurs posititie. (dit was mooi om te zien). Daarna mochten de deelnemers zelf de krachtenzones en rustposities ervaren.”
M Peemen, Lead Auditor, TUV Nederland

“27 juni prima middag gehad, goede instructie, goede balans tussen inhoud en tijd, attent.
De harde wind en zon waren bonus!”

Roy

“Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles wordt erg goed uitgelegd en goed geregeld. Ook de communicatie verloopt prima.”
Nadine Kea, Scouting 63

“Vanaf het eerste contact tot aan het spel zelf, goede communicatie enthousiasme van het goed willen regelen van ons team uitje. Betrokkenheid en leuke speluitleg van Jimmy en collega. Super !”
Karin

“We hebben een leuk uitje gehad in Scheveningen “moordzaak”, we hebben het erg getroffen met het weer en met de meewerkende strandbar. Bij Zanzibar hebben we een heerlijke tapas lunch gehad en na het spel BBQ, wat we overigens zelf mochten doen op een grote BBQ. Heerlijk op de loungebank gezeten tot s’ avonds laat met de vuurhaarden aan.”
Lieke Koning, E.ON Benelux

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse locatie.”
Flynth accountants

“Wat vond je van de begeleiding tijdes de activiteit? Prima, kon niet beter!”
Trudy Jansen, Rad Venture BV

“Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles wordt erg goed uitgelegd en goed geregeld. Ook de communicatie verloopt prima.”
Nadine Kea, Scouting 63

“De instructeurs kenden me nog van de vorige keren! Wat een welkom en samen leuk praten over het sportief bezig zijn. Ik heb ook 10 min. alleen geblokart en dat was echt geweldig! Wat een vertrouwen en heerlijk racen met behulp van de perfecte wind! Zo kon ik ervaren welke mogelijkheden er zijn met zo’n blokart. Top!”
Carla Kruiswijk

“we hebben het ontzettend naar onze zin gehad! De weergoden waren ons gunstig gezinddus veel spektakel en lol gehad! En een aanradar dus jullie gegevens doorgestuurd in ons bedrijf”
Paula Limbrugh-Otte, Bluewater Technical Support NV

“De mails met complimenten en enthousiasme over de dag gaan nog rond en ik zal zo de foto’s doorsturen die eveneens unaniem aantonen hoe geweldig iedereen het vond. Bedankt ook met name voor jouw tomeloze en professionele begeleiding zowel vooraf als de nazorg. Dat voelt als een echte ‘klant’.”
Esther Belderok, Nauta Dutilh

“Vanaf het eerste contact tot aan het spel zelf, goede communicatie enthousiasme van het goed willen regelen van ons team uitje. Betrokkenheid en leuke speluitleg van Jimmy en collega. Super !”
Karin

“Afgelopen weekend hebben we geblokart op het strand. We werden netjes ontvangen en kregen een goede uitleg. Het blokarten is echt een aanrader. Sjoerd en John, bedankt voor de leuke middag!”
Jorrit van As

“Goede communicatie van tevoren dat er misschien te weinig wind zou staan. Gelukkig viel dat mee. Soepel in het omgaan met tijden/programma. We konden na een uur nog verder blokarten omdat er geen andere groep was.”
Stichting Timon

“Jeetje…wij hebben echt een hele hele leuke teambuildingsdag gehad! DANK! Mogelijk gemaakt door jullie! Fantastisch! En we hadden ook nog eens mega mazzel met het weer ;-)”
Sarah Pellis, 10 Days