Page content

Over ons

Bij Windshift willen we vooral plezier brengen in alles wat we doen. Bij de meeste stranduitjes die we verzorgen is dat zelfs het primaire doel van de activiteit. Net als bij de meeste jaarlijkse bedrijfsuitjes. Het moet vooral leuk zijn om te doen en het liefst een activiteit die nog niet eerder is gedaan. Maar ook bij de teambuilding activiteiten (serious games) waarbij we vaardigheden verbeteren is fun de basis van waaruit we werken naast de bijkomende leerdoelen.

Onze Missie

Spelenderwijs leren op het werk

Onze Visie

Windshift verbetert de kennis en vaardigheden van medewerkers via intelligente spelvormen en games terwijl de betrokkenheid wordt vergroot. Leren gaat het beste als je plezier hebt en in spelvormen kan je situaties in een veilige omgeving nabootsen om kennis te vergroten en vaardigheden te oefenen. Windshift wil in 2020 marktleider zijn op het gebied van teambuilding events.

Onze Kernwaarden

 • Verwachtingen overtreffen
  We willen graag het WOW effect bereiken door te gaan voor de beste kwaliteit in onze communicatie, onze instructeurs en begeleiders en onze materialen en ontwerpen.
 • Spelen is leren
  De ruggengraat van alles wat we doen.
 • Doen wat we beloven
  We zijn duidelijk en eerlijk in wat je kan verwachten tijdens onze activiteiten.
 • We geven om onze omgeving
  Naast een succesvol bedrijf proberen we ook wat terug te doen door goed te zijn voor onze omgeving.

Met onze recente aansluiting bij Catalyst Teambuilding hebben we de exclusieve beschikking over een indrukwekkend arsenaal teambuilding concepten die effectief en beproefd zijn in meer dan 40 landen. Bovendien beschikken we zo over een schat aan wereldwijde ervaring.
Ons assortiment van teambuilding concepten is zeer divers en breed, net als de mogelijkheden om het helemaal op maat te maken afhankelijk van de situatie, groep, locatie of doel. We gaan daarom graag in overleg om de mogelijkheden voor jullie groep te bespreken.

Windshift certificaten: