Page content

B1G1

We zijn heel lang op zoek geweest naar een goed doel waar we als bedrijf mee konden samenwerken. Er zijn natuurlijk genoeg organisaties die ontzettend veel goed werk verrichten en die het verdienen om een bijdrage te ontvangen. Om ons te verbinden aan een doel dat bij ons past zochten we naar een concreet doel met heldere projecten waarbij je voelt dat je echt iets bijdraagt.

“Imagine every time you had a meal, a hungry child also receives a meal… Or imagine if every time you had a cup of coffee, someone received access to life-saving water… or imagine if every time you bought a book, a tree got planted… “

In November 2015 tijdens het twee jaarlijkse congres van onze teambuilding partner Catalyst zijn we in contact gekomen met Paul Dunn, Chairman van B1G1. Het duurde niet lang om onder de indruk te zijn van de man achter B1G1 en van zijn verhaal (bekijk voor meer informatie de TEDx Talk van Paul Dunn)

B1G1 Helpt MKB bedrijven om een grotere sociale impact te hebben door ‘geven’ te koppelen aan dagelijkse zakelijke handelingen. Het gaat bij B1G1 niet om het geld dat je geeft maar om de impact die je hebt op het dagelijkse leven van mensen in de hele wereld.

Met onze activiteiten en programma’s stimuleren we mensen om te leren en kennis en vaardigheden te verbeteren. Door alle deelnemers aan onze activiteiten steunen we projecten die direct invloed hebben op scholing en opleiding van kinderen in landen dat minder vanzelfsprekend is dan bij ons. Spelenderwijs leren zou niet alleen voor ons mogelijk moeten zijn maar voor iedereen in de hele wereld. Iedere klant die bij ons een activiteit komt doen stelt ons in staat om hier aan bij te dragen.