Page content

Teamtraining

Feedback sessie of teamtraining

De teambuilding programma’s die we aanbieden zijn voor een groot deel zo opgezet dat de leeruitkomsten grotendeels voor zichzelf spreken. In een specifieke context worden vaardigheden geoefend die overeenkomen met vaardigheden die op de werkplek gebruikt worden. Er zijn echter situaties waar een goede feedback het net een stap verder brengt. Bijvoorbeeld als via de geoefende vaardigheden een terugkoppeling naar de werksituatie gewenst is.

Terugkoppeling tijdens de teambuilding

De presentator of gastheer/vrouw van het teambuilding evenement beschikt over een arsenaal aan feedback vragen die de leerervaringen versterken. Een korte samenvatting en opsomming van de hoogtepunten en ervaringen vormt een goede afsluiting van het programma.

Teamtraining

We werken samen met een aantal ervaren trainers die een meerwaarde aan het programma kunnen geven. Tijdens een intake gesprek wordt bekeken wat de leerdoelen zijn van de dag. Gezamenlijk wordt een dagplanning gemaakt waarin voldoende ruimte overblijft om een koppeling te maken tussen kenmerkende elementen van de teambuilding activiteit en de werksituatie.