Page content

Wijk aan zee

Vrijgezellenuitje in Wijk aan Zee

Een sportieve middag op het strand en daarna nog een hapje en een drankje met de voetjes in het zand. Wijk aan Zee is de ideale plek voor een spectaculair programma. Je kunt hier de meest originele activiteiten doen waarmee je en flinke boost adrenaline door je lijf voelt gaan. Deze activiteiten zijn perfect om je vrienden (nog) beter te leren kennen en samen nieuwe herinneringen te maken aan deze bijzondere dag.

Vrijgezellendag kenmerken

De ideale ingrediënten voor een vrijgezellendag zijn dat het goed georganiseerd moet zijn, leuk voor iedereen en het liefst een activiteit die je normaal niet zo vaak doet. Hierbij enkele kenmerken van een vrijgezellendag bij Windshift

 • Vrijgezel gratis mee vanaf 10 personen
 • Altijd een alternatief programma bij te weinig wind
 • Bijzondere activiteiten
 • Gegarandeerd veel lol
 • Horeca na afloop mogelijk

Horeca in Wijk aan Zee

We werken in Wijk aan Zee samen met een super originele locatie. In de duinen liggen oude bunkers uit WO II. Eén van deze bunkers is helemaal omgebouwd tot horeca gelegenheid onder de naam Het Bolwerk. Bij mooi weer zit je buiten op het terras en kijk je uit over de zee. Bij minder mooi weer is er geen betere plek om beschut te zitten dan in een bunker. We kunnen hier aansluitend aan een actief programma een barbecue of lunch voor jullie reserveren.

Populaire activiteiten

Niet alle activiteiten kan en mag je zomaar overal doen. Er zijn bijvoorbeeld maar weinig plekken waar je kan en mag blokarten. Wijk aan Zee kent een perfect strand dat groot, hard en breed is. Precies wat we nodig hebben om zo snel mogelijk op te kunnen rijden. Onderstaande vind je de meest populaire activiteiten voor een vrijgezellenuitje.

vrijgezellenuitje blokarten
Blokarten
Hoe heerlijk is het om in een blokart zo hard mogelijk over het strand te rijden. Je probeert je vrienden in te halen op weg naar de volgende bocht. Zodra je de basis door hebt kan je op twee wielen proberen te rijden. Wie gaat het hardste en wie slaat het eerste om?
vrijgezellenuitje vliegeren
Vliegeren
Speel met de kracht van de wind en ervaar hoe je sleepsporen kan maken in het zand. Het begint rustig maar als je de basis door hebt kan je gaan spelen met deze krachten. Vliegeren is altijd verrassend leuk om te doen en eigenlijk heel makkelijk om te leren.
vrijgezellenuitje archery-tag
Archery Tag
Archery Tag is de nieuwste rage op het strand. Je mag hierbij op elkaar jagen met pijl en boog. Verdedig je medespelers en schiet de tegenstanders neer.
vrijgezellenuitje flyboarden
Flyboarden
Dit komt nog het dichtste bij echt kitesurfen in de buurt. Je gebruikt de kracht van de vlieger om te rijden over het strand. Zodra je de vlieger onder controle hebt kan je een boardje proberen. Als altijd al eens hebt willen kitesurfen is dit je kans.

Populaire Vrijgezellenuitjes in Wijk aan Zee

Alle activiteiten die we aanbieden kunnen we combineren in een speciaal op maat gemaakt programma. De meeste groepen kiezen echter voor één van de volgende programma´s tijdens een vrijgezellenuitje:

 • 1 uur Blokarten vanaf € 37,50 pp
 • 3 uur Blokarten, Vliegeren en flyboarden € 52,50
 • 3 uur Blokarten, Vliegeren en Archery Tag € 52,50
 • 2 uur Vliegeren en Flyboarden € 37,50
 • 2 uur Blokarten en Archery Tag € 42,50
 • 2 uur Blokarten en Vliegeren € 42,50

Ontvang een informatiepakket vrijgezellendag