Page content

Zandvoort

Vrijgezellenuitje in Zandvoort

Een sportieve middag op het strand en daarna nog een hapje en een drankje met de voetjes in het zand. Wijk aan Zee is de ideale plek voor een spectaculair programma. Je kunt hier de meest originele activiteiten doen waarmee je en flinke boost adrenaline door je lijf voelt gaan. Deze activiteiten zijn perfect om je vrienden (nog) beter te leren kennen en samen nieuwe herinneringen te maken aan deze bijzondere dag.

Vrijgezellendag kenmerken

De ideale ingrediënten voor een vrijgezellendag zijn dat het goed georganiseerd moet zijn, leuk voor iedereen en het liefst een activiteit die je normaal niet zo vaak doet. Hierbij enkele kenmerken van een vrijgezellendag bij Windshift

  • Vrijgezel gratis mee vanaf 10 personen
  • Altijd een alternatief programma bij te weinig wind
  • Bijzondere activiteiten
  • Gegarandeerd veel lol
  • Horeca na afloop mogelijk

Horeca in Zandvoort

Als je in Zandvoort een activiteit wilt doen dan is dat het leukste om op het strand af te sluiten. We werken samen met Safari Lodge in Zandvoort. Hier kan je heel relaxed genieten van een hapje en een drankje voor of na de activiteiten. Safari is ook het startpunt van onze vrijgezellen programma’s in Zandvoort.

Populaire activiteiten

Niet alle activiteiten kan en mag je zomaar overal doen. Een paar van de meest spectaculaire programma’s die we aanbieden mogen helaas niet in Zandvoort zoals blokarten en flyboarden. Vliegeren is wel toegestaan en daarnaast kunnen we ook een aantal andere activiteiten doen die zorgen voor een onvergetelijke dag.

vrijgezellenuitje Moordzaak
Moordzaak
Speel zelf in teams voor inspecteurs en ga op zoek naar de moordenaar en het moordwapen. Tijdens dit high tech spel sta je via een App continu in contact met de meldkamer en rijg je op verschillende punten onderweg aanwijzingen.
vrijgezellenuitje vliegeren
Vliegeren
Speel met de kracht van de wind en ervaar hoe je sleepsporen kan maken in het zand. Het begint rustig maar als je de basis door hebt kan je gaan spelen met deze krachten. Vliegeren is altijd verrassend leuk om te doen en eigenlijk heel makkelijk om te leren.
vrijgezellenuitje archery-tag
Archery Tag
Archery Tag is de nieuwste rage op het strand. Je mag hierbij op elkaar jagen met pijl en boog. Verdedig je medespelers en schiet de tegenstanders neer.
vrijgezellenuitje Longboarden
Longboarden
Skateboarden en longboarden zijn de laatste jaren erg populair geworden. De boulevard in zandvoort is ideaal om lekker over te kunnen cruisen. Ontdek deze heerlijke sport samen met je vrienden tijdens een vrijgezellen uitje.

Populaire Vrijgezellenuitjes in Zandvoort

Alle activiteiten die we aanbieden kunnen we combineren in een speciaal op maat gemaakt programma. De meeste groepen kiezen echter voor één van de volgende programma´s tijdens een vrijgezellenuitje:

  • 3 uur Longboarden en Archery Tag € 47,50
  • 3 uur Vliegeren en Longboarden € 42,50
  • 2 uur Vliegeren en Archery Tag € 37,50
  • 2 uur De Moordzaak € 27,50
  • 2 uur Longboarden € 32,50

Ontvang een informatiepakket vrijgezellendag