Quickfire is perfect voor grote groepen en organisaties

QuickFire

Teambuilding op maat 

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 2000

      Samenwerken       Competitief

0,5- 1,5 uur

Test jullie strategisch denkvermogen

Duik in de wereld van Quickfire, een opwindend teambuilding spel dat snel denken, strategische planning en creativiteit combineert.


Daag jezelf en je team uit om binnen een vastgestelde tijd diverse uitdagende opdrachten te voltooien, waarmee je je vaardigheden test en de teamgeest versterkt.


Kies uit de drie categorieën opdrachten; actief, creatief en mentaal. Of voeg maatwerk vragen of categorieën toe op basis van een actueel thema. Ook populair is om de kernwaarden als categorie te gebruiken. 

Quickfire logo

Quickfire als energiser of break

Quickfire is een dynamisch teambuilding spel ontworpen voor professionals die streven naar efficiëntie en effectieve samenwerking. Je kunt het gebruiken als energiser of als originele break tussen een vergadering en het diner. 


Elk team begint met een tablet en een doos vol  materialen die je nodig hebt voor de opdrachten. Klaar om een reeks uitdagingen aan te gaan die zowel creativiteit als praktische vaardigheden vereisen. Deelnemers worden uitgedaagd om binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te voltooien, wat strategisch denken en snelle besluitvorming stimuleert. De opdrachten variëren van mentale puzzels en creatieve uitdagingen tot fysieke activiteiten, waardoor elk teamlid zijn of haar vaardigheden kan inzetten en verder ontwikkelen.


Naarmate het spel vordert, bouwt de spanning zich op. Het tempo neemt toe en de teams weten hoe ze moeten samenwerken en de individuele sterke punten optimaal kunnen inzetten. Quickfire is niet alleen een test van individuele en teamvaardigheden, maar ook een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt. Ben je klaar om je aan te sluiten bij quickfire en samen met je team voor de overwinning te gaan?

De voordelen van Quickfire

Bevordert effectieve samenwerking en strategische aanpassingen

In Quickfire moeten teams continu hun strategieën aanpassen om risico's en opbrengsten tegen elkaar af te wegen, wat zorgt voor een dynamische spelervaring waarbij tijdmanagement en samenwerking cruciaal zijn.

Versterkt vertrouwen en waardering voor diverse vaardigheden

Het spel bevordert het vertrouwen binnen het team, aangezien succesvol voltooide opdrachten bijdragen aan een betere waardering van elkaars unieke vaardigheden. Dit versterkt de teamgeest en moedigt innovatief denken en effectieve communicatie aan bij het vormgeven van gezamenlijke strategieën.

Op maat en in huisstijl

Quickfire biedt mogelijkheden om maatwerkopdrachten te integreren die relevant zijn voor specifieke bedrijfsthema's, productkennis of toekomstvisies. Daarnaast kan de look en feel van het spel worden aangepast aan de huisstijl van de organisatie, wat bijdraagt aan een gepersonaliseerde en merkgebonden ervaring.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan