Activiteit waarbij stil beeld tot leven wordt gewekt

Animate

Van Idee tot Stop-motion Meesterwerk  

Indoor

Deelnemers blokarten

10 – 100

Competitieve

Samenwerken

2  –  4 uur

Animate jullie kernwaarden

Het creatieve teambuildingsevenement waar je samen met je team een unieke stop-motion animatie maakt. Ontdek hoe jullie bedrijfsdoelstellingen en kernwaarden tot leven komen in een leuke en inspirerende ervaring!


De teams werken samen en combineren hun creatieve vermogen in een video die je ook na de activiteit nog kunt gebruiken als herinnering of als promotie video om aan nieuw personeel jullie kernwaarden uit te leggen. Je zult nog jarenlang plezier hebben van deze teambuilding activiteit. 

Animate stop-motion video

Doe mee met Animate, het creatieve teambuildingsevenement dat gebruik maakt van stop-motion animatie om bedrijfsdoelstellingen, kernwaarden en productlanceringen op een unieke manier tot leven te brengen. Ontwerp samen met je team een boeiende animatie. Start met een storyboard en breng jullie visie stap voor stap in beeld. 

Laat je creativiteit de vrije loop en zie hoe jullie verhaal tot leven komt in een hilarische en inspirerende presentatie.


Animate is de perfecte manier om de creatieve geesten binnen je team te stimuleren en te ontwikkelen. Dit evenement versterkt communicatie, planning en samenwerking terwijl jullie belangrijke boodschappen op een originele en vermakelijke manier overbrengen. Doe mee en ontdek hoe leuk en verbindend teambuilding kan zijn!

De voordelen van 

Animate

Versterkt communicatie en samenwerking

Communicatieve vaardigheden omvatten het vermogen om effectief te luisteren, duidelijk te spreken, en feedback te geven en te ontvangen op een constructieve manier. Ze zijn essentieel voor het bevorderen van begrip, samenwerking en het oplossen van conflicten binnen verschillende sociale en professionele contexten.

Aanpasbare en creatieve thema's

De activiteit kan worden aangepast aan het team, project of bedrijf, waardoor teams hun creatieve ideeën vrij kunnen delen en ontwikkelen.

Originele manier om jullie boodschap over te brengen

Animate brengt bedrijfsdoelstellingen, productlanceringen en belangrijke boodschappen op een unieke en vermakelijke manier tot leven.

Custom opties mogelijk

Animate werkt het beste bij een op maat gemaakte briefing waarin we een actueel thema of jullie kernwaarden als basis nemen voor de teams om mee aan de slag te gaan. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan