B1G1

Business for good

B1G1

Business for good

Over B1G1

B1G1 stelt ons in staat om voor alle deelnemers aan onze programma's een impact te creëren en het leven van iemand anders positief te beïnvloeden. 


Met onze activiteiten en programma’s stimuleren we mensen om te leren en kennis en vaardigheden te verbeteren. Door alle deelnemers aan onze activiteiten steunen we projecten die direct invloed hebben op scholing en opleiding van kinderen in landen dat minder vanzelfsprekend is dan bij ons. Spelenderwijs leren zou niet alleen voor ons mogelijk moeten zijn maar voor iedereen in de hele wereld. Iedere klant die bij ons een activiteit komt doen stelt ons in staat om hier aan bij te dragen.


 Onze samenwerking met B1G1

We geloven dat bedrijven de kracht hebben om de levens van anderen positief te beinvloeden. B1G1 helpt ons daarbij met steun aan lokale projecten over de hele wereld. 


Door B1G1 is geven een dagelijks onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering 

Sustainable Development Goals (SDG'S)

De Verenigde Naties hebben in 2015 een mondiale agenda aangenomen die een einde moet maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Hierin zijn 17 Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen gedefinieerd. Wil je hier meer van weten? Klik op de knop hier onder om naar de site van Sustainable te gaan 

De impact op de Sustainable Development Goals via B1G1

Met onze activiteiten help ook jij mee aan een betere toekomst met onder andere scholing voor iedereen. Dit is niet alleen ons succes. Samen met B1G1 maken we het mogelijk maar iedereen die een programma heeft gevolgd bij ons is mede verantwoordelijk voor deze impacts. 

Onze impact over de hele wereld