Big Picture maatwerk

The Big Picture

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 1000

Samenwerken

1,5 - 3 uur

Maak je eigen kunstwerk

Duik in The Big Picture, een creatieve teambuildingactiviteit waar je samen met je team aan een groter kunstwerk werkt. De ultieme test  voor  samenwerking. Ervaar de voldoening van een spectaculaire onthulling waarbij alle individuele creaties samensmelten tot één indrukwekkend meesterwerk!


We maken vooraf een ontwerp op basis van jullie missie, visie of kernwaarden. Alle deelnemers werken samen om hier één groot meesterwerk van te maken. Het resultaat kan nog jarenlang bij jullie op kantoor hangen als aandenken aan een bijzondere middag. 

The Big Picture

The Big Picture

Ontdek je creatieve kant en versterk je teamwerkvaardigheden met 'The Big Picture', een unieke teambuildingervaring die perfect past bij professionals.

In deze activiteit worden deelnemers verdeeld in kleine groepen en uitgerust met essentiële schilderbenodigdheden. Samen mengen ze verf, creëren ze de juiste kleuren en werken ze aan hun deel van een groter kunstwerk, waarbij samenwerking en precisie centraal staan.


Dit evenement culmineert in een spectaculaire onthulling waarbij alle individuele werken samenkomen in één indrukwekkend meesterwerk, wat de kracht van effectieve samenwerking illustreert. Elk detail van je schilderij draagt bij aan het grotere geheel, en het eindresultaat is een viering van collectieve inspanning en artistieke expressie.

Ben je klaar om samen met je team een blijvende indruk te maken? Meld je aan voor 'The Big Picture' en transformeer hoe jij en je collega's samenwerken.

De voordelen van The Big Picture

Versterk teamwerk en communicatie

'The Big Picture' legt de nadruk op het belang van samenwerking en communicatie binnen een team door gezamenlijk aan een creatief project te werken dat de bedrijfsdoelstellingen, waarden, missie en visie weerspiegelt.

Bevorder betrokkenheid en bedrijfscultuur

Door samen te werken met grafisch ontwerpers om een kunstwerk te creëren dat nauw aansluit bij de identiteit van de organisatie, versterkt dit initiatief de betrokkenheid en viert het een gedeelde visie op een unieke, inspirerende manier.

Creëer een blijvend symbool van samenwerking

Het voltooide meesterwerk kan na de activiteit in het bedrijf worden opgehangen als een tastbaar symbool van gezamenlijke inspanningen en een toekomstvisie waaraan iedereen heeft bijgedragen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan