CSI La Hacienda

 CSI La Hacienda

Vind samen de dader van de moord op Roberto Gonzalez

Indoor en outdoor

Deelnemers blokarten

14 - 100

Competitief / samenwerekend

1.5 - 2 uur

Ontmasker de Moordenaar

Doe mee aan CSI La Hacienda en ontdek wie de moordenaar is! Test je teamwork en probleemoplossende vaardigheden in dit spannende mysterie.


Teams hebben veel bewijsmateriaal om de moord op te lossen. Ze hebben ook een tablet met een 3D plattegrond of virtuele tour van de Hacienda. Alleen als de teams goed samenwerken en alle puzzelstukjes in elkaar passen zullen ze het raadsel oplossen. 

La Hacienda logo

CSI La Hacienda 

Roberto Gonzalez is dood gevonden op zijn landgoed in Mexico. De politie heeft alles zorgvuldig afgesloten, maar ze hebben geen concrete aanwijzingen wie het gedaan heeft. Jullie missie: ontrafel het mysterie rondom zijn dood in CSI La Hacienda, een spannende zoektocht naar de dader.


Gewapend met een detectivekoffer vol bewijsmateriaal en een tablet met een complete virtuele 3D-plattegrond van het landgoed duiken de teams diep in de wereld van de Gonzalez-familie. Terwijl jullie je een weg banen door de verschillende kamers van de haciƫnda, stuiten jullie op diverse raadsels en uitdagingen. Elk correct antwoord ontsluit een nieuwe aanwijzing die essentieel kan zijn voor het oplossen van het mysterie.


Teamleden moeten samenwerken, voorwerpen verzamelen en bewijs analyseren om verdachten uit te sluiten en de ware toedracht te achterhalen.

Het team dat deze puzzels het snelst en nauwkeurigst oplost, ontrafelt de waarheid en claimt de overwinning.

De voordelen van CSI La Hacienda

Scherp observeren en effectief communiceren

Deelnemers leren cruciale informatie te verzamelen en te delen binnen hun team. Het houdt in dat deelnemers informatie duidelijk en beknopt overbrengen, waarbij de boodschap goed begrepen wordt door de ontvanger

Kritisch denken en reflectie

Teams analyseren en interpreteren de verzamelde feiten om dichter bij de oplossing te komen. Ze moeten objectief analyseren om tot een weloverwogen oordeel te komen. Het omvat vaardigheden zoals het identificeren van vooroordelen, het beoordelen van bewijs en het logische conclusies trekken.

Teamverband en vertrouwen

De moordzaak test het onderlinge vertrouwen en bevordert de teamspirit terwijl deelnemers onder tijdsdruk samenwerken. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan