Boomtime grote groepen

Energizers & IJsbrekers

Extra boost voor een meeting of congres

Tijdens een congres, conferentie of lange dag vergaderen zijn er altijd momenten dat het nodig is om de deelnemers even op te frissen. Liefst nog voordat de energie inzakt. Deze momenten kan je vooraf eigenlijk altijd wel zien aankomen en je weet ook wanneer ze plaatsvinden. Om een effectieve bijeenkomst te hebben is het soms noodzakelijk om iedereen weer even fris en helder te krijgen met een energizer. 


Energizers werken bijzonder goed voor grote groepen. Vanaf 50 deelnemers voedt de zaal elkaar en komt er een enorme energie vrij waar je de rest van het programma plezier van hebt. Deelnemers zullen het niet snel vergeten. 


Bekijk hier welke energizers het beste passen bij jouw bijeenkomst. Je kunt ze inzetten voor een grote plenaire bijeenkomst of voor een kleinere groep in een vergaderopstelling. De ideale duur van een energizer ligt tussen de 15 en 45 minuten, afhankelijk van het doel en de tijd die je hebt in het programma. 

Een snel en dynamisch spel met leuke opdrachten

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

Teambuilding in de buiten lucht

Urban Challenge

Beleef een avontuurlijke dag vol uitdagingen en creativiteit met de Urban Challenge, georganiseerd op een locatie naar keuze, waarbij teams samen opdrachten uitvoeren en unieke momenten vastleggen!
Boomtime grote groepen

Boom Time

Beleef de magie van muziek en teamspirit met Boom Time - de ultieme ijsbreker voor onvergetelijke samenwerking!
Mexican Railway

Mexican Railway

Doe mee aan deze dynamische ijsbreker en werk samen met je team om een ingewikkeld spoorwegsysteem te bouwen, verbeter de communicatie en ervaar de perfecte manier om even met iets heel anders bezig te zijn. 
Op een enegergyke manier elkaar leren kennen

Knowing me Knowing you

Doe mee met "Knowing Me Knowing You," een speelse netwerk energiser die het ijs breekt en zorgt dat mensen elkaar op een leuke manier beter leren kennen. Grote kans dat je elkaar nog eens opzoekt na afloop. 

Augmented reality tablet

AR Pyramid Quest

Ervaar samen met je team de magie van AR Pyramid Quest, een meeslepende teambuildingsactiviteit waarin jullie samen een oud Egyptisch raadsel oplossen via Augmented Reality.

Wat zijn de belangrijkste voordelen om een energizer, ijsbreker of vergaderbreak in te zetten tijdens een bijeenkomst? 


  • Verhoging van de Energie en Focus: Na lange periodes van luisteren en zitten, kunnen deelnemers moe of afgeleid raken. Een energizer helpt om de energie en alertheid te verhogen, zodat iedereen weer gefocust is.
  • Verbetering van de Sfeer: Energizers creĆ«ren een positieve en opgewekte sfeer, wat de algehele stemming en motivatie van de deelnemers kan verbeteren.
  • Bevordering van Netwerken en Interactie: Vaak bevatten energizers elementen van teamwork of interactie, wat de onderlinge banden tussen deelnemers kan versterken en netwerken kan bevorderen.
  • Stimulerend voor de Creativiteit: Door de geest even op iets anders te richten, kunnen energizers de creativiteit en het probleemoplossend vermogen stimuleren, wat nuttig kan zijn bij brainstormsessies of complexe discussies.
  • Fysieke Beweging: Veel energizers bevatten fysieke activiteiten, wat helpt om de bloedsomloop te bevorderen en de fysieke gezondheid van de deelnemers te ondersteunen.
  • Verlagen van Stress: Door korte, leuke en vaak humoristische activiteiten aan te bieden, kunnen energizers helpen om stress en spanning te verminderen.

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.