Een activiteit waarbij het geven van ondersteuning centraal staat

Give Backpack

Samen plezier hebben en tegelijkertijd geven aan een goed doel

Indoor

Deelnemers blokarten

15 - 1000

Samenwerkend

1 - 3 uur

Doe mee met Give Backpack

Voer met jouw team leuke en originele opdrachten uit. Door de juiste antwoorden in te vullen win je goederen waar mee je een rugzak vult. Deze wordt vervolgens gedoneerd aan een dakloze. Een goed doel toevoegen aan een teambuilding activiteit, verbind de deelnemers en geeft een groot gevoel van voldoening. 


Ontdek hoe teamwork en creativiteit het verschil kunnen maken. Ideaal voor teams en organisaties die iets terug willen doen en een impact willen maken op de omgeving. 

Give Backpack logo

Give Backpack

Bij Give Backpack worden teams uitgedaagd om rugzakken te vullen voor daklozen. Via een tablet voer je creatieve en communicatieve opdrachten uit, variërend van puzzels tot fysieke activiteiten, waarbij teamwork en plezier centraal staan. Teams verdienen bij iedere opdracht essentiële items zoals voedingsmiddelen, verzorgingsartikelen en kleding om hun rugzakken te vullen.


Het meest effectieve team wordt gekroond tot kampioen en ontvangt een extra donatie voor een goed doel. De rugzakken worden vervolgens gedoneerd aan een lokale daklozenopvang, wat direct bijdraagt aan de gemeenschap en het welzijn van daklozen.


Vooraf gaan we in overleg over het goede doel. We werken samen met een aantal organisaties die daklozen opvangen en ondersteunen. Zo kiezen we de items zorgvuldig uit en passen we ze aan aan het seizoen en wat ze op dat moment het hardste nodig hebben. 

De voordelen van Give Backpack 

Verhoogde motivatie en teamgeest

Een verhoogde motivatie en teamgeest betekent dat teamleden meer gedreven zijn om hun doelen te bereiken en beter samenwerken. Dit resulteert in een positievere werkomgeving waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. De productiviteit neemt toe en het werkplezier wordt vergroot.

Unieke teamervaring

Creëert een onvergetelijke ervaring die de teamleden samenbrengt en voor deelnemers onderling met elkaar verbindt. Dit heeft niet alleen op korte termijn effect maar ook op de lange termijn. 

Directe bijdrage aan de gemeenschap

De gedoneerde rugzakken ondersteunen het welzijn van daklozen in de lokale gemeenschap. Zo heb je direct impact op het leven van iemand anders terwijl je hier niet veel moeite voor hoeft te doen. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan