Indoor

Deelnemers blokarten

4 - onbeperkt

Samenwerken

Competitief

1,5 - 3 uur

Ervaar de kracht van communicatie

Dompel je onder in 'ibuild', een boeiende teambuildingactiviteit waar communicatie en samenwerking centraal staan.


Ieder team heeft 4 verschillende rollen die met elkaar moeten communiceren. We hebben hier echter een paar barrières toegevoegd waardoor communicatie niet zo makkelijk gaat als dat je zou verwachten. Het laat de teams het effect zien van effectieve communicatie. 
Ibuild, teambuilding activiteit waarbij effectieve communicatie centraal staat

ibuild

In de interactieve teambuildingactiviteit 'ibuild', staat efficiënte communicatie en samenwerking centraal. Deze activiteit laat zien dat iedereen in een team, ongeacht hun functie, essentiële rol speelt in het succes van de groep. 


Tijdends ibuild, neemt iedereen uit het team één van de volgende rollen op zich; architect, koerier, aannemer, of feedbackgever. De aannemer en de architect moeten een schaalmodel nabouwen. Ze mogen alleen niet direct met elkaar communiceren. Hiervoor hebben ze de koerier en de feedback nodig.


Deze dynamiek bevordert niet alleen de interpersoonlijke vaardigheden en het probleemoplossend vermogen, maar stimuleert ook creativiteit binnen de groep. De uitdaging van het spel, gekoppeld aan de noodzaak om strategische beslissingen te nemen, maakt 'ibuild' een perfecte oefening voor professionals die hun vaardigheden willen aanscherpen in een omgeving die ontwikkeling en teamwerk bevordert. 


Deelnemers verlaten de activiteit niet alleen met een sterker gevoel van teamgeest, maar ook met een verbeterd inzicht in hoe effectieve communicatie kan bijdragen aan het bereiken van gezamenlijke doelen.

De voordelen van ibuild

Versterkt effectieve communicatie en feedback

iBuild legt de nadruk op het belang van heldere communicatie en constructieve feedback binnen teamdynamieken, en illustreert hoe essentieel duidelijke informatieoverdracht is voor succesvolle projectuitvoering.

Bevordert interteam communicatievaardigheden

Deze activiteit is ontworpen om de communicatieve vaardigheden tussen verschillende teams of afdelingen te verbeteren, en helpt ook bij het versterken van klanteninteracties, door elke deelnemer te trainen in het nauwkeurig en helder overbrengen van

Diepgaande reflectie en integratie van lessen

Na de activiteit biedt een debriefing sessie de gelegenheid voor deelnemers om hun ervaringen en inzichten te delen, wat cruciaal is voor het verdiepen van begrip en het toepassen van geleerde lessen in dagelijkse werkprocessen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan