Activiteit waarbij de focus wordt gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen, door middel van het ondersteunen van projecten

Impact

Een MVO Teambuilding programma  

Indoor & outdoor

Deelnemers blokarten

4 – 200

Samenwerken

1  –  2 uur

Doe mee met IMPACT

De innovatieve teambuildingsactiviteit die jouw team dichter bij elkaar brengt en bijdraagt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.


Start nu en ervaar hoe je samen kunt werken aan een betere en duurzame toekomst!

Impact Logo

Impact

IMPACT is een baanbrekende teambuildingsactiviteit die perfect is voor teams die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk vinden. Deze app-gebaseerde activiteit laat teams niet alleen effectief samenwerken, maar ook bijdragen aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties.

Begin met essentiële informatie over de SDG's en ga vervolgens aan de slag met uitdagende opdrachten, zoals armoedebestrijding, het verminderen van honger en klimaatactie, waarbij je punten verdient en stijgt in het klassement.


Grijp de kans om jouw professionele vaardigheden te verrijken en je team dichter bij elkaar te brengen, terwijl je een positieve impact maakt op de wereld. Doe mee aan IMPACT en ervaar een inspirerende en motiverende teambuilding die je niet alleen laat groeien, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Start jouw Impact Avontuur nu en ontdek hoe jullie samen kunnen bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 

Via onze samenwerking met B1G1 oefenen teams direct invloed uit op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties. B1G1 biedt drie speciaal samengestelde SDG-bundels: Active Economy, Beautiful Society en Clean Earth. Deze bundels omvatten alle 17 SDG's en stellen teams in staat gerichte donaties te doen. Tijdens het event worden deze donaties gekoppeld aan specifieke opdrachten, waardoor elk succes zowel een overwinning voor het team is als een stap richting duurzaamheid.


De deelnemers ervaren hoe hun inspanningen tijdens het event leiden tot concrete, meetbare impact op de wereld. Dit versterkt het besef dat iedere kleine bijdrage telt en motiveert teams om verder te denken dan de competitie, richting een gezamenlijk doel van een duurzamere toekomst.

Activiteit waarbij de focus wordt gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen, door middel van het ondersteunen van projecten

De voordelen van 

Impact

Versterkt teamwerk en communicatievaardigheden

Teamleden leren effectief samen te werken, strategieën te ontwikkelen en hun communicatie te verbeteren.

Bevordert innovatief denken en onderling vertrouwen

Door actief naar elkaar te luisteren en ideeën te delen, versterken teams hun onderlinge vertrouwen en waardering voor elkaars sterke punten.

Verhoogt kennis en motivatie voor duurzaamheid

Teams krijgen een dieper begrip van de SDG's en worden geïnspireerd om positieve veranderingen in hun leven en werk door te voeren.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan