VR-teambuilding

The Infinite loop 

VR Teambuilding in actie

Indoor

Deelnemers blokarten

6 - 2000

Competitief

1,5 - 3 uur

Een spannend Virtual Reality avontuur

Help ons een jongeman te redden die gevangen zit in een virtuele wereld. Werk samen met een team  hackers, verken de virtuele wereld en vind de aanwijzingen om hem terug te brengen naar de echte wereld. Verplaats je in de ander om samen tot de juiste oplossingen te komen. Deze VR teambuilding is een oefening in empathie


VR is hot en deze teambuilding activiteit is een leuke manier om samen te zoeken naar de juiste oplossingen. 

The Infinite Loop logo

The Infinite Loop

Een team van white hat hackers wordt opgeroepen voor een spannende geheime missie. De avond voor een grote game wedstrijd koopt een jonge vrouw een virtual reality headset. Tijdens het uitproberen van de headset wordt hij plotseling fysiek opgeslokt in de virtuele wereld van het spel. De missie van de teams is om tussen de virtuele en de echte wereld te pendelen, aanwijzingen te verzamelen en hem te redden.


Doe mee en draag om de beurt de VR-headset om de virtuele wereld te verkennen. Gebruik de verkregen informatie om samen met je teamgenoten in de echte wereld gerichte oplossingen te vinden voor uitdagende opdrachten. Na het eerste level wacht er een nog complexer tweede level. Werk samen, communiceer effectief en streef naar de hoogste score. Sluit je aan bij dit avontuur en help ons de gevangene terug te brengen naar de echte wereld!

De voordelen van 

Infinite loop

Real-time Samenwerking en Communicatie

Bevordert samenwerking en communicatie in real time, waarbij de nauwkeurigheid van probleemomschrijvingen in de virtuele wereld direct bijdraagt aan snellere oplossingen in de echte wereld.

Efficiënt Probleemoplossen

Iteratief leren, gecombineerd met ononderbroken feedback en verbetering, zorgt ervoor dat teams problemen op een efficiëntere manier oplossen, waardoor er een sterke leercurve ontstaat.

Een oefening in Empathie

Verplaats je in de ander. Niet alleen wat de ander ziet in de VR-wereld, maar ook wat de ander voelt. Pas dan kan je de juiste vragen stellen en word je een efficiënt team op weg naar de overwinning. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan