Dynamische simulatie, waarbij management rollen worden benaderd

Leadership Stories

Experimenteer met leiderschap in diverse situaties

Indoor

Deelnemers blokarten

18 - 500

Competitief / samenwerkend

3 - 8 uur

Test je leiderschapsvaardigheden

Verken de verschillende leiderschapsstijlen en neem cruciale beslissingen in uitdagende scenario's. Ontdek je potentieel en scherp je vaardigheden aan in de dynamische wereld van 'Leadership Stories'. Een handige manier om iedereen kennis te laten maken met de diverse stijlen en scenario's. Deze activiteit kan zowel als teambuilding of als team development tool worden ingezet. 


Leadership stories is niet alléén voor leidinggevenden. Dit programma geeft iedereen waardevolle inzichten over de verschillende stijlen. Iedereen komt in situaties terecht waar je kan kiezen welke stijl het beste past bij de gegeven situatie. 

Leadership Story's logo

Ontwikkel je team met Leadership Stories

‘Leadership Stories' is meer dan een spel; het is een dynamisch leermiddel ontworpen om via gamification leiderschapsvaardigheden te oefenen. Deelnemers navigeren door een reeks boeiende scenario’s, bekend als de 'Leadership Stories', waarbij ze cruciale beslissingen moeten nemen. Elk team krijgt een uniek personage toegewezen, zoals Valerio 'de dappere', Clementine 'de milde en barmhartige', of Alessandro 'de verdediger van de mens'. Deze karakters begeleiden de spelers door diverse leiderschapsproeven zoals de 'Urgente Ommekeer', de 'Omzet-Nachtmerrie', de 'Toren van Babel', en de 'Wind van Verandering', elk een metafoor voor alledaagse bedrijfsdilemma's.


Spelers moeten diep nadenken over elk scenario, de context visualiseren en hun ervaring gebruiken om de beste actie te bepalen. 'Leadership Stories' vereist snelle en effectieve beslissingen terwijl de klok tikt en medespelers toekijken.

Ben je klaar om je leiderschapspotentieel te testen en je vaardigheden aan te scherpen in deze interactieve setting? 'Leadership Stories' wacht op je. Laat zien dat jij de leider bent die iedereen verwacht.

De voordelen van Leadership Stories

Inzicht in Leiderschapsstijlen

Inzicht in leiderschapsstijlen betekent het begrijpen van verschillende manieren waarop je leiding kunt geven. Het omvat kennis van de benaderingen, technieken en gedragingen die leiders gebruiken om mensen te motiveren en begeleiden. Door dit inzicht kunnen individuen en organisaties bepalen welke stijl het beste past bij hun doelen en context

Toepassen van Diverse Benaderingen

Het spel toont verschillende scenario's waarbij je samen bekijkt welke stijl het beste past bij welk scenario. Je krijgt inzicht in wat er komt kijken bij het leiden van een groep mensen en welk gedrag in welke situatie effectief is. 

Ontwikkelen van Essentiële Vaardigheden

Spelers oefenen belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, actief luisteren, overtuigen en overleggen. Je leert over de verschillende stijlen en je ontwikkelt jouw eigen human skills. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan