Dynamische simulatie, waarbij het snel handel voorop staat

Peak performance

Leid jouw team naar de top van de Mount Everest

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 600

Competitief

2-3 uur

Team ontwikkeling onder hoogspanning

Peak Performance is een spannende business game die je vaardigheden in leiderschap en organisatie op de proef stellen op de flanken van Mount Everest. Deze avontuurlijke uitdaging combineert fysieke proeven met strategische besluitvorming, ideaal voor iedereen die professionele groei en persoonlijke uitdaging zoekt.


Jullie zijn een high performing team van specialisten die allemaal handelen vanuit de kennis die je hebt. Samen maken jullie een plan en neem je de juiste beslissingen waar iedereen voor nodig is. Effectief communiceren onder tijdsdruk is nodig om de top te halen. 

Dynamische simulatie, waarbij het snel handel voorop staat

Peak Performance business game

Duik in jullie avontuur met 'Peak Performance', een uitdagende simulatie die je naar de besneeuwde toppen van Mount Everest leidt. Beleef de ultieme test van je leiderschaps- en organisatievermogen door strategische beslissingen te nemen over route, acclimatisatie, en essentiĆ«le uitrusting. 


Elk detail telt als je de veiligheid en het succes van je team waarborgt, terwijl je vitale updates ontvangt via je tablet. Deze intensieve ervaring daagt je uit om onder druk te presteren en bevordert tegelijkertijd je professionele ontwikkeling en erkenning op de werkvloer. De expeditie duurt 20 dagen (van 3 minuten) waarin je telkens de juiste beslissingen moet nemen onder veranderende omstandigheden op de flanken van de Mount Everest. 


Stap uit je comfortzone en ga fysieke uitdagingen aan zoals het snel opzetten van tenten en het geblinddoekt bevestigen van klimgordels. 'Peak Performance' is niet alleen een test van fysieke kracht, maar ook van mentale weerbaarheid, teamwork, en overlevingsvermogen onder extreme omstandigheden. Sluit je aan bij dit spannende avontuur waarbij elke stap omhoog jouw dichter bij professionele groei en persoonlijke vervulling brengt. Durf jij de uitdaging aan om de top te bereiken?

De voordelen van 

Peak Performance

Verbeterde leerervaring door gamificatie

'Peak Performance' maakt gebruik van gamificatie om leren te versnellen en efficiĆ«nter te maken, wat leidt tot een snellere en effectievere absorptie van kennis. Bij Peak Performance hoort ook een uitgebreide debrief die de koppeling legt tussen de expeditie en de dagelijkse praktijk. 

Langdurige impact

De methode van gamificatie wordt ondersteund door onderzoek dat aantoont dat het niet alleen het leerproces versnelt, maar ook zorgt voor duurzame resultaten, waardoor het een waardevolle techniek is voor professionele ontwikkeling.

Debrief op maat

Na de teambuildingactiviteit biedt de reflectie op de ervaringen deelnemers de mogelijkheid om observaties te vertalen naar het echte leven, wat resulteert in blijvende en effectieve gedragsveranderingen voor zowel persoonlijke als professionele groei.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan