Bridiging the Divide

Bridging the Divide

Een projectmanagement en communicatie oefening 

Outdoor & Indoor

Deelnemers blokarten

24 - onbeperkt

Samenwerken

1 - 2 uur

Bridging the Divide

Een originele teambuildingsactiviteit die creativiteit, teamwork en strategisch denken combineert. Bouw samen met je team aan een brug, laat je technische vaardigheden en samenwerkingsvermogen zien, en ervaar de voldoening van een perfect uitgevoerde taak.


Alle brugdelen worden aan elkaar gemonteerd en klaargemaakt voor de race waarbij een auto over jullie creatie rijdt. Ben je klaar voor deze spannende uitdaging?

Bridging the divide logo

Bridging the Divide als team development

Doe mee aan 'Bridging the Divide', een teamuitdaging ontworpen voor professionals, die teamwork en creativiteit op de proef stellen. In deze activiteit bouwt elk team een deel van de brug, waarbij iedereen zijn unieke stempel drukt op het ontwerp en de branding. Ieder team heeft twee duidelijke rollen. Die van opdrachtgever en klant tegelijk. Zo ontdek je hoe je jezelf in de ander moet verplaatsen om jouw boodschap goed over te brengen. 


Het hoogtepunt van het evenement is het samenbrengen van alle unieke brugdelen tot één indrukwekkende constructie die de kracht van samenwerking laat zien. Wanneer een op afstand bestuurbare auto succesvol de voltooide brug oversteekt, wordt het een spectaculaire demonstratie van teamwork, technische vaardigheden en strategische planning.


'Bridging the Divide' is meer dan alleen een spel; het is een boeiende ervaring die jouw professionele vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan en te laten zien wat jouw team kan bereiken?

De voordelen van Bridging the Devide

Verbetert samenwerking en relatiebeheer

'Bridging the Divide' benadrukt het belang van effectieve samenwerking en continu relatiebeheer, essentieel voor het behalen van gezamenlijk succes.

Onderstreept het belang van communicatie

De activiteit helpt teams de cruciale rol van communicatie te begrijpen, zowel positief als negatief, en hoe deze de uitkomst van projecten kan beïnvloeden.

Leert cross-functionele samenwerking

Dit evenement dient als een krachtige metafoor voor de noodzaak van samenwerking over afdelingsgrenzen heen om projectdoelstellingen te realiseren en succesvol te voltooien onder druk en met beperkte middelen.

Custom aanpassingen mogelijk

Bridging the Divide leent zich uitstekend om vraagstukken van jullie organisatie in het programma te verwerken. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan