Big Picture maatwerk

Teambuilding op maat

Maatwerk speciaal voor jullie organisatie

Teambuilding op maat biedt een unieke kans om de kracht en cohesie van jullie team te versterken door activiteiten en programma's die specifiek zijn ontworpen voor de behoeften en doelen van de organisatie. Onze op maat gemaakte teambuildingprogramma's zijn ontwikkeld om de communicatie, samenwerking en productiviteit binnen jullie organisatie te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd de unieke cultuur en waarden van uw bedrijf weerspiegelen.


Met een focus op relevante en impactvolle ervaringen, stellen wij jullie medewerkers in staat om niet alleen hun individuele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook sterker en efficiënter samen te werken als team. Of je nu wilt investeren in leiderschapsontwikkeling, creatief probleemoplossen of het versterken van teamdynamiek, onze maatwerk benadering zorgt ervoor dat elke activiteit aansluit bij de specifieke uitdagingen en ambities van jullie organisatie. Ontdek hoe onze teambuildingsprogramma's op maat jullie team kunnen transformeren en een blijvende positieve impact kunnen creëren.


Onze game concepten maken het mogelijk om gebruik te maken van een activiteit die beproefd en getest is en tegelijkertijd flexibel genoeg is om aan te passen aan jullie wensen. Het kan variëren van custom vragen in één van onze programma's tot een volledig op maat gemaakt kunstwerk op basis van jullie kernwaarden en toekomstvisie. 

Een snel en dynamisch spel met leuke opdrachten

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

Als organisatie een eigen miniatuurstad bouwen

Citybuild

Bouw samen de stad waar je jouw kleinkinderen in wilt laten wonen. Een megaproject dat jouw medewerkers verbindt. 
Chain Reaction

Chain Reaction

Teams creëren een reeks eenvoudige machines die samen een uitgebreide kettingreactie worden.
Animate custom teambuilding

Animate

Communicatie, planning en coördinatie zijn nodig om een stop-motion video te maken van een actueel thema in jullie organisatie. Breng jullie kernwaarden tot leven.
Go Team

Urban Challenge

Beleef een avontuurlijke dag vol uitdagingen en creativiteit met de Urban Challenge, georganiseerd op een locatie naar keuze, waarbij teams samen opdrachten uitvoeren en unieke momenten vastleggen!

The Big Picture

The Big Picture

Maak een levensgroot schilderij op basis van jullie strategie, missie of producten. Alle deelnemers creëren samen jullie toekomstvisie.

Hier zijn de belangrijkste voordelen om een teambuilding programma op maat te maken voor jullie organisatie. 


  • Relevantie en specifieke doelen: Een op maat gemaakt teambuildingprogramma kan specifiek worden afgestemd op de unieke uitdagingen en doelen van jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat de activiteiten relevant zijn en direct bijdragen aan de strategische doelstellingen van het bedrijf.

  • Hoger betrokkenheidsniveau: Omdat de activiteiten specifiek zijn afgestemd op de interesses en behoeften van jouw team, is de kans groter dat teamleden actief deelnemen en zich meer betrokken voelen bij het programma. Dit leidt tot een betere leerervaring en effectievere teamvorming.

  • Flexibiliteit en aanpassing: Een op maat gemaakt programma biedt de flexibiliteit om activiteiten en inhoud aan te passen op basis van feedback en voortgang. Dit zorgt ervoor dat het programma continu kan worden verbeterd en geoptimaliseerd voor maximale impact.

  • Ontwikkeling van vaardigheden: Door de specifieke behoeften van jouw team te analyseren, kan een op maat gemaakt programma gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die het meest waardevol zijn voor jouw organisatie. Dit resulteert in een efficiëntere en effectievere ontwikkeling van het team.

  • Cultuur en waarden Versterken: Een teambuildingprogramma dat is afgestemd op de kernwaarden en bedrijfscultuur van jouw organisatie helpt om deze waarden te versterken en te integreren in het dagelijks gedrag van de teamleden. Dit bevordert een sterkere en meer consistente bedrijfscultuur.

  • Meetbare resultaten en ROI: Door specifieke doelen en KPI's te definiëren, kan een op maat gemaakt programma worden ontworpen om meetbare resultaten te leveren. Dit maakt het gemakkelijker om de return on investment (ROI) van het programma te evalueren en te verantwoorden.

Genoeg redenen dus om eens iets anders te doen dan een standaard programma en een bestaand concept aan te passen aan jullie specifieke situatie en bedrijf.

Wil je advies over het ideale maatwerk programma voor jullie? Onze teambuildingcoaches staan voor je klaar.