Team Windshift Catalyst

Windshift CATALYST

Wat vinden wij belangrijk?Bij Windshift CATALYST zijn we overtuigd van een leven lang leren. Jezelf positief ontwikkelen tijdens alle fasen van je leven geeft een enorme bron van inspiratie en zorgt voor een positieve kijk op jezelf en op je omgeving. 


De klassikale methode van leren is achterhaald en werkt niet in de huidige tijd. De beste manier om vaardigheden te ontwikkelen is door te doen. Spelenderwijs. 


Onze activiteiten zijn niet alléén een break tijdens een meeting, congres of conferentie. Ze bieden een kans om gericht te werken aan vaardigheden zoals communicatie, samenwerken, probleemoplossen, creativiteit of om de kernwaarden van jullie organisatie te omarmen. Een activiteit wordt zo een gerichte tool om jullie team of organisatie beter te laten functioneren. Het wordt zo niet alleen een leuke break van een druk programma of een beloning voor een goed jaar.


Een team building activiteit is een investering in jullie toekomstig resultaat. 


Gebruik ons graag eens om te sparren over wat jullie bezighoudt en hoe je een positieve mindset kunt onderhouden bij jouw medewerkers. 

Onze Kernwaarden

Verwachtingen overtreffen
  • We willen graag het WOW effect bereiken door te gaan voor de beste kwaliteit in onze communicatie, onze instructeurs en begeleiders en onze materialen en ontwerpen.
Spelen is leren
  • De ruggengraat van alles wat we doen.
Doen wat we beloven
  • We zijn duidelijk en eerlijk in wat je kan verwachten tijdens onze activiteiten.
We geven om onze omgeving
  • Naast een succesvol bedrijf proberen we ook wat terug te doen door goed te zijn voor onze omgeving.

Catalyst Teambuilding

We zijn een trots onderdeel te maken van het grootste netwerk aan teambuilding bedrijven ter wereld. Catalyst global heeft partners in meer dan 50 landen. Samen hebben we een ongekend groot aantal unieke team building concepten, delen we de 'best practices', wisselen we materiaal en medewerkers uit en komen we regelmatig samen om van elkaar te leren. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We geven om onze omgeving en willen graag actief bijdragen aan een betere wereld. Voor iedere deelnemer die bij ons meedoet aan een activiteit zorgen we dat iemand anders een beter leven krijgt. We werken hiervoor samen met B1G1 en zorgen ervoor dat jij het verschil kunt maken. 

Duurzaam ondernemen

Green Key is een internationaal erkend keurmerk in de toerisme en recreatie branche. Het laat zien dat we op een duurzame manier ondernemen en om het milieu geven zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. We gaan daarbij verder dan de normale wet en regelgeving vereisen.