Video Aspect Ratio: 4:1

Populairie teambuidling activiteiten

Teambuilding activiteiten

Steeds meer bedrijven leggen de nadruk op het ontwikkelen van teams. Hoe teams samenwerken is essentieel voor het succes van de organisatie. Een goed gekozen teambuilding activiteit kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur en zorgen voor verbinding van medewerkers en een grotere loyaliteit aan de organisatie. Teambuilding is méér dan alleen een uitje voor de lol. 


Tijdens een teambuilding programma oefen je vaardigheden die je ook in je dagelijkse werk nodig hebt. Teambuilding wordt hiermee een investering in de deelnemers en draagt bij aan de doelstelling van de meeting, congres of conferentie. 


Onze programma's richten zich op samenwerken, empathie, vertrouwen en communicatie. Vaardigheden die onmisbaar zijn in organisaties van de toekomst. Of je nu een activiteit zoekt die alléén voor de lol is of waarbij je kernwaarden laat terugkomen of zelfs vaardigheden traint, je zit bij ons aan het juiste adres. 

 

Catalyst teambuilding icon

Activiteiten op locatie

We komen naar jou toe
Catalyst teambuilding icon

Inclusieve game play

Iedereen is belangrijk en draagt bij aan het doel

Catalyst teambuilding icon

Maatwerk waar nodig

Aangepast aan jullie wensen

Outdoor teambuilding

Een teambuildingactiviteit in de buitenlucht biedt een frisse en spannende ervaring die totaal anders is dan een binnenactiviteit. Outdoor teambuilding activiteiten zijn de perfecte manier om teamleden samen te brengen in een informele en inspirerende omgeving. Weg van de dagelijkse kantooromgeving krijg je de kans om je collega's op een nieuwe, verfrissende manier te zien en met elkaar te verbinden. Bekijk de opties voor een outdoor teambuildingsprogramma's en ontdek hoe je jouw team naar een hoger niveau kan tillen!

MVO teambuilding

Koppel een goed doel aan een teambuilding activiteit. Het verbindt de deelnemers op een unieke manier. Samen iets goeds doen voor iemand anders versterkt de onderlinge band. Er zijn veel mogelijkheden om een goed doel te koppelen aan een teambuilding programma. Bekijk de mogelijkheden en ontdek welke het beste bij jou past.

Energizers & IJsbrekers

Energizers en ijsbrekers zijn onmisbaar tijdens een meerdaags congres of tijdens een lange vergader sessie of plenaire sessie. Een juiste energizer zorgt ervoor dat deelnemers de informatie beter in zich opnemen en dat ze de hele bijeenkomst op een positieve en energieke manier ervaren. 

Teambuilding voor grote groepen

Heeft het zin om ook voor groepen van boven de 100 deelnemers een teambuilding activiteit te plannen? Is deze dan nog net zo effectief? Als je het juiste programma kiest, dan is het antwoord volmondig, Ja! Je moet soms wel wat aanpassingen doen ten opzichte van een teambuilding activiteit voor kleinere groepen, maar er zijn genoeg programma's die hier enorm geschikt voor zijn. 

Indoor teambuilding

Met een indoor activiteit zit je altijd goed. Er is enorm veel keuze en het hangt helemaal af van wat je met het programma wilt bereiken. We denken graag mee om te zien welke indoor teambuilding activiteit het beste bij jullie groep past. Het gaat van alléén voor de lol tot serious gaming en alles wat daartussen zit. 

Just for fun

Als het goed is dan is iedere teambuilding activiteit fun. Voor iedereen. Vaak kan je met een activiteit nog een extra doel hebben. Bijvoorbeeld om kernwaarden te activeren of om vaardigheden te oefenen. En soms is gewoon voor de lol genoeg. Kijk hier verder welke activiteiten je ook gewoon voor de lol kunt doen.