Energizers & IJsbrekers

Extra boost voor een meeting of congres

Tijdens een congres, conferentie of lange dag vergaderen zijn er altijd momenten dat de energie even inzakt. Dat het net niet lekker loopt of dat de deelnemers lang achter elkaar moeten zitten. Deze momenten kan je vooraf eigenlijk altijd wel zien aankomen en je weet ook wel wanneer ze plaatsvinden. Om een effectieve bijeenkomst te hebben is het soms noodzakelijk om iedereen weer even fris en helder te krijgen met een energizer. Bekijk hier welke energizers het beste passen bij jouw bijeenkomst. Je kunt ze inzetten voor een grote plenaire bijeenkomst of voor een kleinere groep in een vergaderopstelling. 


Energizers werken bijzonder goed voor grote groepen. Vanaf 50 deelnemers voedt de zaal elkaar en komt er een enorme energie vrij waar je de rest van het programma plezier van hebt. Deelnemers zullen het niet snel vergeten. 

Quickfire

Een razensnel spel dat je als energiser kunt gebruiken, maar ook om jullie kernwaarden te verkennen. 

Urban Challenge

Beleef een avontuurlijke dag vol uitdagingen en creativiteit met de Urban Challenge, georganiseerd op een locatie naar keuze, waarbij teams samen opdrachten uitvoeren en unieke momenten vastleggen!

Boom Time

Beleef de magie van muziek en teamspirit met Boom Time - de ultieme ijsbreker voor onvergetelijke samenwerking!

Mexican Railway

Doe mee aan deze dynamische ijsbreker en werk samen met je team om een ingewikkeld spoorwegsysteem te bouwen, verbeter je vaardigheden in tijdbeheer en communicatie en ervaar de perfecte manier om gestroomlijnde processen en multitasking te bevorderen!

Knowing me Knowing you

Doe mee met "Knowing Me Knowing You," een speelse teambuildingsactiviteit die het ijs breekt en netwerken binnen jouw team versnelt door een unieke combinatie van competitie en samenwerking.

AR Pyramid Quest

Ervaar samen met je team de magie van AR Pyramid Quest, een meeslepende teambuildingsactiviteit waarin jullie samen een oud Egyptisch raadsel oplossen via Augmented Reality.

Wat zijn de belangrijkste voordelen om een energizer, ijsbreker of vergaderbreak in te zetten tijdens een bijeenkomst? 


  • Verhoging van de Energie en Focus: Na lange periodes van luisteren en zitten, kunnen deelnemers moe of afgeleid raken. Een energizer helpt om de energie en alertheid te verhogen, zodat iedereen weer gefocust is.
  • Verbetering van de Sfeer: Energizers creĆ«ren een positieve en opgewekte sfeer, wat de algehele stemming en motivatie van de deelnemers kan verbeteren.
  • Bevordering van Netwerken en Interactie: Vaak bevatten energizers elementen van teamwork of interactie, wat de onderlinge banden tussen deelnemers kan versterken en netwerken kan bevorderen.
  • Stimulerend voor de Creativiteit: Door de geest even op iets anders te richten, kunnen energizers de creativiteit en het probleemoplossend vermogen stimuleren, wat nuttig kan zijn bij brainstormsessies of complexe discussies.
  • Fysieke Beweging: Veel energizers bevatten fysieke activiteiten, wat helpt om de bloedsomloop te bevorderen en de fysieke gezondheid van de deelnemers te ondersteunen.
  • Verlagen van Stress: Door korte, leuke en vaak humoristische activiteiten aan te bieden, kunnen energizers helpen om stress en spanning te verminderen.

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.