City build stad succes samen vieren

City Build

Bouw jouw stad van de toekomst

Indoor

Deelnemers blokarten

40 - Onbeperkt

Samenwerken

2 - 3 uur

Ontwerp de stad van de toekomst

Stap in de rol van stadsplanner met City Build. Een dynamische teambuildingactiviteit die je creativiteit en samenwerkingsvaardigheden op de proef stelt. Samen met je collega's ontwerp je verschillende stadsdelen die samen één stad vormen. En niet zomaar een stad.


Dit wordt de stad waar je jouw kleinkinderen graag in ziet opgroeien. Jullie hebben samen de kans om helemaal opnieuw te beginnen en na te denken hoe een stad eruit kan zien. 

Project management ten top

Duik in de City Build challenge. Een boeiende teambuildingactiviteit ontworpen voor professionals die werken in stedelijke omgevingen van Nederland. Elk team krijgt de kans om een specifiek deel van een modelstad te ontwerpen, inclusief zones voor industrie, wonen, recreatie en kantoren. De afzonderlijke gebieden worden vakkundig verbonden via wegen, spoorwegen en waterwegen, waarbij elk team verantwoordelijk is voor het integreren van hun sector in een groter, samenhangend geheel. Deze oefening test niet alleen organisatorische vaardigheden en creativiteit, maar stimuleert ook effectieve communicatie en samenwerking binnen en tussen teams.


De ervaring komt samen in de spectaculaire onthulling waar alle stadsdelen worden samengevoegd in een functionele stad die niet alleen een weerspiegeling is van de bedrijfsdoelstellingen en waarden, maar ook van de collectieve inspanning en verbeeldingskracht van alle deelnemers.


Dit project is niet alleen een kunstwerk, maar fungeert ook als een blijvend symbool van wat goed gecoördineerd teamwork kan bereiken. Stap in de rol van een stadsplanner en gebruik deze kans om je vaardigheden te tonen en te ontwikkelen, terwijl je samen met collega's werkt aan het creëren van een indrukwekkende stad die jouw professionaliteit en teamgeest benadrukt.

De voordelen van 

CityBuild

Ontwikkel een strategische visie

In City Build ontwikkelen teams een gezamenlijke strategie en brengen deze in praktijk door creativiteit te combineren met sterke projectmanagementvaardigheden, wat leidt tot een zorgvuldig gepland en uitgevoerd stadsontwerp.

Bevorder communicatie en samenwerking

Effectieve communicatie en naadloze samenwerking zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de verschillende stadsdelen goed op elkaar aansluiten, wat cruciaal is voor het succes van het project.

Efficiënt beheer van middelen en tijd

Goed beheer van middelen en tijd is noodzakelijk om de constructie van de stad binnen de gestelde termijnen te voltooien, wat bijdraagt aan een leuke en gedenkwaardige ervaring voor alle betrokkenen.

Custom inhoud mogelijk

Citybuild leent zich uitstekend om de kernwaarden terug te laten komen in de activiteit of andere bedrijfsspecifieke vraagstukken. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan