AR-Pyramid

AR Pyramid Quest

Augmented reality in een originele energizer

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - Unlimited

     Samenwerken      competitie

30 min - 1 uur

Originele energizer

Doe mee met AR Pyramid Quest, een innovatieve energizer waar je een oude piramide via Augmented Reality verkent en samen met je team een eeuwenoud Egyptisch raadsel oplost. AR bestaat al even, maar dit is de eerste toepassing in een teambuilding energizer en een leuke manier om jouw team kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen. 


Beleef een spannend avontuur waar je tegelijkertijd moet samenwerken en problemen oplossen als team. 

AR Pyramid logo

AR Pyramid Quest

AR Pyramid Quest is een innovatief teamspel dat perfect is voor teams die op zoek zijn naar een boeiende teambuildingsactiviteit. In dit spel verschijnt een oude piramide via Augmented Reality (AR) op een tablet in het midden van de tafel, waardoor je een 3D-model vanuit elke hoek kunt bekijken. Je richt de tablet op de hand-outs en er verschijnt een piramide, verschillende farao's of ander raadsel dat je  samen op moet lossen. 


Doe mee en combineer je vaardigheden met die van je team om een oud Egyptisch raadsel op te lossen. Met pop-up touchscreen functies, verschuivende stenen en gecodeerde hiƫrogliefen biedt dit spel een avontuurlijke en interactieve ervaring die samenwerking en probleemoplossend denken bevordert. Sluit je aan en beleef dit spannende avontuur!

De voordelen van 

AR Pyramid Quest

Actieve deelname en betrokkenheid

Het intrigerende thema en spelformaat moedigen alle teamleden aan om actief deel te nemen, wat leidt tot een dynamische en inclusieve ervaring. Iedereen kijkt op een andere manier en je hebt deze verschillende inzichten nodig om samen tot de oplossing te komen. 

Originele energizer

Een ideale energizer als afsluiting van een lange dag vergaderen of een intense meeting. Deze energizer is een luchtige manier om tijd samen door te brengen en even met iets anders bezig te zijn dan met werk. 

Sterkere samenwerking en teambuilding

De luchtige competitie en gezamenlijke uitdagingen helpen deelnemers om elkaars talenten te ontdekken en effectief samen te werken, waardoor nieuwe banden met collega's worden gesmeed.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan