Beat the box

Escape your conference

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 2000

Samenwerken

2 uur

Teams combineren hun vaardigheden om de code te krake

Beat the Box daagt jou en je team uit met een spannende escape-room-achtige ervaring, waarbij jullie puzzels oplossen en codes kraken onder tijdsdruk. Bewijs dat jullie ook onder druk gestructureerd en efficiënt kunnen werken door de ultieme code te ontcijferen en de box te verslaan!

Beat the box

Beat the box 

Beat the Box presenteert een boeiende uitdaging speciaal ontworpen voor de efficiënte en georganiseerde professional. Met een uitdagende videoboodschap begint het avontuur, waarbij een anonieme stem jou en je team uitdaagt om een geheime code te ontcijferen. Elk team krijgt een robuuste metalen box met daarin meerdere koffers, elk beveiligd met een slot en gevuld met raadsels die jouw probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen. Terwijl de klok tikt, verhoogt de druk om elk mysterie binnen de gestelde tijd op te lossen.


Jij, weet als geen ander hoe belangrijk het is om onder druk nauwkeurig te blijven werken. Beat the Box simuleert deze dagelijkse druk door teams te dwingen diep te graven in complexe puzzels, om de combinaties te kraken en toegang te verkrijgen tot de volgende koffer. De ultieme test is het decoderen van de finale code die het elektronische slot ontgrendelt voordat de tijd op is. Ben je klaar om aan te tonen dat jouw team, zelfs onder de meest stressvolle omstandigheden, de controle kan behouden en gezamenlijk problemen kan overwinnen?

De voordelen van 

Beat the Box

Versterkt teamwork

Beat the Box vereist dat deelnemers hun uiteenlopende vaardigheden combineren, wat teamwork en samenwerking versterkt.

Ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden

De activiteit stimuleert teams om onder hoge druk creatieve oplossingen te bedenken, wat bijdraagt aan verbeterde probleemoplossende vaardigheden.

Bevordert efficiëntie onder tijdsdruk

De strikte tijdslimiet leert teams hoe ze efficiënt en effectief kunnen opereren, wat essentieel is voor het bereiken van gezamenlijk succes.


Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan