Beat the box

  

Deelnemers blokarten

Het begint met een mysterieuze videoboodschap waarin de deelnemers uitgedaagd worden een spel te spelen. In de video worden de eerste hints gegeven om de grote zilveren koffer te openen. Ook wordt het doel van het spel gegeven. Er is slechts een beperkte hoeveelheid tijd om de code te kraken en de klok te stoppen.


De druk wordt langzaam opgevoerd als de teams hun koffer proberen te openen. Hierna verschijnen per koffer 4 boxen die met combinatie sloten dicht zitten. Door raadsels en puzzels op te lossen komen de teams steeds verder. Halverwege loopt iedereen echter vast. Wie is jouw tegenstander? De andere teams of de tijd?

Beat the box

Beat the box 

Beat the Box kan overal gespeeld worden en is een goede aanvulling op een intensieve dag vergaderen. De boodschap van samenwerken is een krachtige metafoor en een goede eye-opener. Het programma kan tijdens de pauze van een meeting opgezet worden. 


Beat the Box is één van de meest populaire Catalyst programma's. Het wordt in méér dan 50 landen gespeeld en behoord daarmee tot de top van meest gespeelde team building programma's ter wereld. 

De Teambuilding effecten van 

Beat the Box

Activiteiten met probleemoplossend vermogen
Leer problemen zien als uitdagingen en kansen om originele oplossingen te vinden.  
Uit de comfort zone stappen
Omarm groei door regelmatig buiten je comfort zone te komen en maak zo leren een continu proces. 
Relaties bouwen en netwerken

Eén op één relaties vormen de basis van elke vorm van samenwerken.

Communicatie verbeteren
Effectief communiceren vergt oefening. Het is een spel tussen zenden en ontvangen op basis van echt persoonlijk contact. 
Beter Samenwerken
Een groep specialisten maakt nog geen team. Zorg dat je het maximale uit je medewerkers haalt. 
Catalyst global team building product
Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.