Boomtime

Energieke muzikale energiser

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - Onbeperkt

Samenwerken

20 - 30min

Boomtime als energiser, ijsbreker of vergaderbreak

Doe mee met Boom Time en beleef de energie en opwinding van het samen muziek maken met je team. Versterk de samenwerking en breng elke conferentie tot leven met deze unieke en dynamische activiteit.


De beste momenten zijn in de ochtend, net na de lunch of halverwege de middag. Met een energiser zal je de deelnemers vol energie motiveren voor het vervolg van de bijeenkomst. 


Na deze energiser of ijsbreker  is iedereen weer klaar voor de volgende inhoudelijke sessie. Alle deelnemers zijn in één klap opgefrist en kunnen er weer even tegenaan. 

Boomtime

Boom Time is een energieke activiteit waarbij deelnemers gezamenlijk muziek maken met Boomwhackers, geleid door een visuele interface. Dit programma dient als een unieke ijsbreker die teams samenbrengt en conferenties op gang brengt met opwindende muziek en samenwerking.


Je hoeft geen muzikale kennis te hebben om mee te doen. De facilitator en de unieke interface leiden iedereen door het programma heen. Aan het einde spelen jullie een geweldig lied als één groot orkest. Dit is jullie moment om te shinen alsof je in een vol Wembley stadion staat. Het is het grootste orkest dat jullie organisatie ooit gekend heeft. 


Doe mee met Boom Time en ervaar de opwinding van het maken van muziek met je team, terwijl je de samenwerking en eenheid versterkt.

De voordelen van Boomtime

Versterkt teamwerk en samenwerking

Deelnemers moeten samenwerken om de muzikale symfonie te creëren, wat de teamgeest bevordert. Je opereert als één groot orkest onder leiding van onze geweldige facilitators

Energieke en leuke ervaring

De activiteit transformeert de conferentieruimte in een levendig orkest, wat enthousiasme en energie verspreidt. Muziek verbindt altijd en overal. 

Wereldwijd succes

Boom Time heeft wereldwijd conferenties tot leven gebracht en zorgt voor een gevoel van opwinding en eenheid in teams. De originele interface garandeert dat iedereen zonder kennis van muziek mee kan doen. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan