Building a Dream

Indoor en outdoor

Deelnemers blokarten

24 - 200

Samenwerkend

2 uur - 3 uur

Los puzzels op, verzamel onderdelen, en bouw samen de ultieme fiets!

Doe mee aan ons spannende spel waar je met je team puzzels oplost en fietsonderdelen verzamelt om vervolgens fietsen te monteren en te presenteren. Beleef samen de voldoening om de fietsen te doneren. We kiezen samen een lokaal (vluchtelingen) project om de fietsen aan te doneren.

Building a Dream

Doe mee aan ons spannende spel waarbij teams boeiende uitdagingen en puzzels oplossen om gereedschappen en fietsonderdelen te verdienen. Werk samen, gebruik je creativiteit en verzamel alle benodigde middelen om aan de slag te kunnen.


Zodra je team klaar is, beginnen jullie aan de uitdagende taak om een efficiënt assemblageproces op te zetten en diverse fietsen te produceren. Houd je aan strenge kwaliteitsnormen, doorloop formele kwaliteitscontroles en presenteer jullie creaties aan andere teams. 

MVO teambuilding

De voltooide fietsen worden gedoneerd. We kiezen samen een goed doel uit. Vaak een vluchtelingen project, wat vreugde en voldoening brengt bij degenen die ze hebben gemaakt. Deze donatie geeft een gevoel van trots en tevredenheid aan de teamleden, die waarde hechten aan efficiëntie, organisatie en professionaliteit in hun werk.


Voor vrouwen in stedelijke gebieden, werkzaam als managementassistenten, secretaresses of office managers, biedt deze activiteit een perfecte balans tussen werk en persoonlijke betrokkenheid. Door hun vaardigheden in organisatie en multitasking kunnen ze effectief bijdragen aan het assembleren van fietsen en zo zowel hun professionele als persoonlijke doelen nastreven.

De voordelen van Building a Dream

Bevordert samen leren en kennisdeling

Teams leren waardevolle vaardigheden en best practices die bijdragen aan hun professionele groei en efficiëntie.

Creëert blijvende gedeelde herinneringen en teamspirit

De gezamenlijke ervaring zorgt voor sterke onderlinge banden en onvergetelijke momenten die de teamdynamiek versterken.

Stimuleert samenwerking en efficiënt gebruik van middelen

Teams ontwikkelen de vaardigheid om effectief samen te werken, hulpmiddelen te delen en een gezamenlijk doel te bereiken door het maximale uit beschikbare middelen te halen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan