Catalyst Teambuilding

Catalyst Teambuilding

Wereldwijd teambuilding netwerk

Catalyst Teambuilding is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve en interactieve teambuildingprogramma's, ontworpen om de samenwerking, communicatie en motivatie binnen teams te verbeteren. Ze bieden een breed scala aan activiteiten en evenementen, van creatieve uitdagingen en strategische spellen tot avontuurlijke outdooractiviteiten en maatschappelijk verantwoorde projecten. Door gebruik te maken van op maat gemaakte oplossingen, zorgt Catalyst Teambuilding ervoor dat hun programma's aansluiten bij de specifieke doelen en behoeften van elk bedrijf, wat leidt tot verbeterde teamdynamiek en een verhoogde productiviteit. Hun aanpak combineert plezier en leren, wat resulteert in blijvende positieve effecten op zowel individueel als teamniveau.


Het netwerk van Catalyst bevat ruim 50 partners in méér dan 40 landen. Het netwerk werkt op vele manieren samen om de lokale partners te ondersteunen en om de beste teambuilding programma's wereldwijk beschikbaar te maken voor organisaties over de hele wereld. 

Windshift Catalyst

Windshift is begin 2015 als exclusieve Nederlandse partner toegetreden tot Catalyst en gaat sindsdien verder als Windshift Catalyst. Om onderdeel te zijn van een internationaal Teambuilding netwerk biedt ons een groot aantal unieke voordelen die terug te zien zijn in de concepten en in onze werkwijze. 


  • Wereldwijde training op gebied van verkoop en uitvoering
  • We maken gebruik van de kennis van meer dan 40 bedrijven uit dezelfde sector
  • Originele concepten die uniek zijn voor Nederland
  • De partners in dezelfde regio wisselen materialen en mensen uit
  • Internationale bedrijven kunnen wereldwijd dezelfde Teambuilding concepten uitvoeren
  • Continu nieuwe concepten door gezamenlijke product ontwikkeling
  • Internationale website Catalystteambuilding.nl 

Catalyst Global

Wereldwijd teambuilding netwerk