Drone Control drone

Drone Control

Stuur de drone langs opvallende obstakels

  

Indoor & outdoor

Deelnemers blokarten

8 - 100

     Competitieve        Samenwerken

1 uur / 1.5 uur

Doe mee met Drone Control!

De ultieme teambuildingactiviteit vol precisie en strategie, en manoeuvreer drones door een spannend parcours van menselijke obstakels.


Ontdek welk team het beste samenwerkt en communiceert. Maak jullie eigen team choreografie en zorg dat iedereen de drone kan besturen. 

Drone Control

Beleef de energie van Drone Control, een teambuildingactiviteit vol precisie en strategie! Daag je team uit om drones door een spannend parcours van menselijke obstakels te manoeuvreren. Vanaf het startpunt tot het lanceerplatform zijn de obstakels slim geplaatst om je vaardigheden en samenwerking te testen.


Begin met het ontvangen van 'obstacle cards' om het parcours te verkennen en plan vervolgens nauwkeurig jullie choreografische bewegingen. Iedereen krijgt de kans om de drone te besturen, wat zorgt voor actieve betrokkenheid van alle teamleden.

Tijdens de getimede finale, waar teams hun bewegingen perfectioneren, wordt de samenwerking en communicatie versterkt.


Doe mee en ontdek, welk team als winnaar uit de bus komt! Iedereen krijgt de unieke kans om zelf met een drone te vliegen. Jouw teamgenoten zorgen dat je met zelfvertrouwen de drone tussen de obstakels door vliegt. 

De voordelen van 

Drone Control

Unieke en creatieve aanpak voor teamontwikkeling

Drone Control maakt gebruik van geavanceerde technologie om innovatief denken en verrassende inzichten te stimuleren. Jouw team helpt je om met vertrouwen de drone te besturen. 

Flexibel en dynamisch teamwork

De activiteit vereist snelle aanpassing en wisselende rollen, wat een metafoor is voor modern teamwork. Je past je snel aan als team en leert om te improviseren en snel beslissingen te nemen. 

Competitieve en veilige atmosfeer

Tijdsdruk versterkt communicatie, aanpassingsvermogen en collectieve inspanning binnen het team. De speelse omgeving maakt dat jullie de juiste beslissingen nemen onder druk. 

Bel meteen met 023 8449260 of full de offerte in