Escape the maze

Deelnemers blokarten

       Competitief /      Samenwerken

De groep gaat in teams op pad met een tablet. Het speelveld is opgedeeld in verschillende sectoren. Iedere sector heeft specifieke opdrachten die gelinkt zijn aan vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossend vermogen en samenwerken. Door de opdrachten uit te voeren kunnen de teams hun weg terug uit het doolhof (the Maze) naar de echte wereld vinden. Er worden steeds meer nieuwe routes en sluiproutes gevonden om de andere teams te snel af te zijn. 


Escape the Maze kan in een competitieve versie gespeeld worden, maar ook in een versie waar je uiteindelijk met alle teams moet samenwerken. De teams moeten nauw samenwerken, beslissingen nemen, op elkaar vertrouwen en leiderschap tonen. Ieder team heeft een rugzak met bijzondere en originele attributen mee die ze helpen om de weg te vinden. 

Escapet he Maze kan ingezet worden als losse team building activiteit op vrijwel iedere locatie. De activiteit kan ook gebruikt worden om specifieke vaardigheden zoals probleem oplossend vermogen, communicatie en samenwerken te oefenen. 

Beter Samenwerken
Een groep specialisten maakt nog geen team. Zorg dat je het maximale uit je medewerkers haalt.
Beter probleemoplossen
Leer problemen zien als uitdagingen en kansen om originele oplossingen te vinden.  
Uit de comfort zone stappen
Omarm groei door regelmatig buiten je comfort zone te komen en maak zo leren een continu proces. 
Communicatie verbeteren
Effectief communiceren vergt oefening. Het is een spel tussen zenden en ontvangen op basis van echt persoonlijk contact. 
Catalyst global team building product
Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.