Escape the maze

Indoor & Outdoor

Deelnemers blokarten

8 - 200

       Competitief /      Samenwerken

1 - 3 uur

Stap in het 'Escape the Maze' avontuur

Een spannende teambuildingervaring die je leiderschapsvaardigheden en teamwork test door je uit een ingenieus ontworpen virtuele wereld te laten ontsnappen. Gewapend met technologische hulpmiddelen en je eigen scherpe inzicht, moet je strategisch denken en snel handelen om de uitdagingen te overwinnen en je team naar de overwinning te leiden. Ben je klaar om jezelf te bewijzen?

Escape the Maze

Duik in het 'Escape the Maze' avontuur, een unieke teambuildingervaring die perfect is voor dynamische professionals. Dit programma test je managementvaardigheden in een real-world scenario waarbij je met je team uit een virtuele wereld moet ontsnappen.

Gewapend met essentiële gadgets en technologische hulpmiddelen is het aan jullie om via creatieve probleemoplossing en effectieve samenwerking een uitdagend doolhof te overwinnen.


Navigeer door 'The Maze', een ingenieus ontworpen parcours dat je vermogen om snel te handelen en te communiceren op de proef stelt.

Elk opgelost raadsel leidt je dichter naar de vrijheid, waarbij strategisch denken en teamwerk cruciaal zijn voor succes. Ben je klaar om je leiderschapskwaliteiten te bewijzen en erkenning te krijgen die je verdient? Stap in dit spannende avontuur en leid je team naar de overwinning!

De voordelen van Escape the maze

Versterking van teamdynamiek en leiderschapsvaardigheden

'Escape the Maze' benadrukt intensieve samenwerking, waarbij teams worden uitgedaagd om onder druk besluitvaardigheid, vertrouwen en leiderschap te tonen.

Flexibiliteit in teamstrategieën met leercomponent

Teams kunnen kiezen tussen een competitieve of collaboratieve aanpak, beide gericht op het verbeteren van verantwoordelijkheid, communicatie en timemanagement, terwijl ze via in-app messaging ervaringen delen voor gezamenlijk leren.

Benadrukking van collectieve probleemoplossing

Ongeacht de gekozen aanpak, vereist 'Escape the Maze' aan het einde van het avontuur dat alle teams samenwerken om de finale puzzel op te lossen, wat de essentie benadrukt van samenwerking en gezamenlijk problemen overwinnen onder druk.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan