Formula 1 als bedrijfsuitje of teambuilding

 

Outdoor / Indoor

Deelnemers blokarten

8 - 200

Competitief

2 - 3 uur

Wie wordt de nieuwe Max Verstappen?

Stap in de cockpit met het 'Flat Out: Formula 1' programma, waar je jouw leiderschap en teamwerk test door samen een Formule 1-racewagen te bouwen en te racen. Dit dynamische teambuildingsevenement combineert creativiteit met strategie, perfect voor professionals die klaar zijn om hun vaardigheden op de proef te stellen en als eerste over de finishlijn te denderen.

Formula 1

Stort je in de wereld van high-speed racen met het 'Flat Out: Formula 1' programma, speciaal ontworpen voor scherpe professionals.

Dit teambuildingsevenement daagt je uit om jouw communicatieve vaardigheden, teamwerk en creativiteit te benutten terwijl je samen met je team een bijna levensgrote Formule 1-racewagen bouwt.

Efficiëntie en tijdmanagement zijn van cruciaal belang in deze race tegen de klok en tegen andere teams.


Als de grote race aanbreekt, wordt elke strategische beslissing getest—van de precisie in de pitstop tot de snelheid op het circuit. Dit is jouw kans om leiderschap te tonen, je organisatorische talenten te scherpen en te bewijzen dat jouw team het in zich heeft om als eerste over de finishlijn te komen. Ben je klaar om je te bewijzen op het racecircuit en de ultieme test van je professionele vaardigheden te ervaren? Stap in, start de motoren en race naar de overwinning!

De voordelen van Formula 1

Bevordert teamwork en samenwerking

Door het vormen van subteams en synchroon te werken, wordt de samenwerking binnen het team gemaximaliseerd, wat essentieel is voor het realiseren van de complexe Formule 1 auto's.

Verbetering van projectmanagement

Een duidelijk zicht op het einddoel stelt het team in staat het project op te delen in beheersbare taken, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen.

Belang van individuele bijdragen

De inspanningen van elk teamlid zijn cruciaal, wat de waarde van elke individuele bijdrage aan het grotere geheel benadrukt en het belang van iedereen in het succes van het project onderstreept.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan