Formula 1 als bedrijfsuitje of teambuilding

 

Outdoor / Indoor

Deelnemers blokarten

8 - 200

Competitief

2 - 3 uur

Teams maken en racen een Formule 1 auto. Wie wordt de nieuwe Max Verstappen?

Zet de teams in de hoogste versnelling tijdens deze unieke ervaring. Formula 1 test de communicatieve vaardigheden, samenwerking en vindingrijkheid van de deelnemers terwijl een bijna 1 op 1 schaal Formule 1 auto gemaakt wordt van karton. De tijd moet goed gebruikt worden door alle teams want alleen dan komt het project af.


Ieder team start met kartonnen platen, bouwtekeningen en gereedschap. De tekeningen moeten vertaald worden naar de kartonnen platen en alle vormen worden uitgezaagd. Als dat gelukt is kunnen alle delen in elkaar gezet worden en begint de race auto vorm te krijgen. Het is precisie werk om alles volgens plan in elkaar te zetten. 


Als de auto in elkaar gezet is volgt de volgende fase. De auto´s worden gepimpt en versierd met logo´s en de bedrijfskleuren. Als afsluiting volgt de race. De auto´s worden klaargezet en de race begint. Uiteraard mag de pitstop niet ontbreken en wordt het winnende team op het podium uitgenodigd. 

Meer over Formula 1

Tijdens team buildings activiteit verken je alle aspecten van projectmanagement. Er is een helder doel wat zorgt dat iedereen gemotiveerd blijft om alle taken uit te voeren. De teams houden de tijd in de gaten en de overall strategie om een high-tech race auto af te leveren voor de race. 


Formula 1 kan ingezet worden als bijzonder bedrijfsuitje of als team buildings programma bij een congres of meeting. Een unieke ervaring waar Max Verstappen trots op zal zijn. 

De Teambuilding effecten van Formula 1

Focust op één doel

Focust op één doel

Een gezamenlijk doel geeft richting en focus en verbindt medewerkers. 
Beter Samenwerken

Beter Samenwerken

Een groep specialisten maakt nog geen team. Zorg dat je het maximale uit je medewerkers haalt.
Creativiteit bevorderen

Creativiteit bevorderen

Oefen om net even anders te kijken en zo originele en creatieve oplossingen te vinden. 
Catalyst global team building product

Catalyst global team building product

Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan