Outdoor

Deelnemers blokarten

20 - onbeperkt

      Samenwerken      Competitief

1 - 4 uur

Hightech treasure hunt op iedere locatie

Go team is een tablet game die we helemaal zelf kunnen inrichten. Je gaat met je team op pad langs diverse checkpoints en doet onderweg allerlei opdrachten en challenges. Je kunt kiezen uit foto, video opdrachten of open en multiple choice vragen. 


Een Go Team spel kunnen we overal uitzetten. Zowel in de stad, op het strand als in de natuur. Ieder gebied turnen we in no-time om tot een Go Team spelgebied. 


Dit unieke platform is het meest geavanceerde platform op de markt. Het maakt gebruik van de nieuwste technieken die er beschikbaar is. 

Go Team wordt gebruikt voor de volgende activiteiten

Escape the Maze

De teams zitten gevangen in een Virtuele Maze en moeten zien te ontsnappen. Er zijn diverse sectoren die met elkaar in verbinding staan en in iedere sector zijn andere vaardigheden vereist om te kunnen ontsnappen. Leiderschap, communicatie en time management staan centraal.  

Company Values

Tijdens Company Values beleef je de kernwaarden van jullie bedrijf. We richten het spel zo in dat alle checkpoints en opdrachten gekoppeld zijn aan één van jullie kernwaarden.

Go Team Go Give

Bij dit CSR spel zijn alle checkpoints direct gekoppeld aan een goed doel. Hoe meer checkpoints je langs gaat, hoe meer jouw team doneert aan een goed doel. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan