Impact


Met onze team building programma┬┤s hebben we impact op bedrijven en op de deelnemers aan de activiteiten. Dat is voor ons echter niet genoeg. We willen als bedrijf zelf ook op sociaal maatschappelijk vlak impact hebben op de omgeving om ons heen. 


Bij Windshift doen we wat we doen omdat we mensen in staat willen stellen om met elkaar nieuwe dingen te ervaren. Te leren. Of nog beter, te leren leren (inderdaad, 2x leren).  Met onze spellen oefen je vaardigheden en ervaar je de kracht van samenwerken in een positieve en inspirerende omgeving. 


Dat wensen we voor meer mensen. 


Een goed gekozen team building programma draagt bij aan de ontwikkeling van teams en bedrijven en hebben een positieve invloed op de bedrijfscultuur.  Tegelijkertijd willen we andere mensen in staat stellen te groeien via scholing en opleiding. 


Voor iedereen die bij ons een activiteit volgt gebeurt er iets fantastisch. Je hebt direct impact op het leven van iemand anders. 


Samenwerking met B1G1


We geloven dat bedrijven de kracht hebben om de levens van anderen positief te beinvloeden. B1G1 helpt ons daarbij met steun aan lokale projecten over de hele wereld. 


Door B1G1 is geven een dagelijks onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering 
Sustainable Development Goals (SDG'S)

De Verenigde Naties hebben in 2015 een mondiale agenda aangenomen die een einde moet maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Hierin zijn 17 Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen gedefinieerd. Wil je hier meer van weten, kijk  ook op Sustainabledevelopment.un.org


De impact op de Sustainable Development Goals via B1G1

Met onze activiteiten help ook jij mee aan een betere toekomst met onder andere scholing voor iedereen. Dit is niet alleen ons succes. Samen met B1G1 maken we het mogelijk maar iedereen die een programma heeft gevolgd bij ons is mede verantwoordelijk voor deze impacts. 

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

B1G1 SDG

Impact over de hele wereld