Mexican Railway

Een energieke energiser

Indoor en outdoor

Deelnemers blokarten

14 - 500

Samenwerkend

30 min - 1 uur

Doe mee aan deze dynamische energizer

De hele groep bouwt binnen 10 minuten een  ingewikkeld spoorwegsysteem  met eenvoudige materialen. Het spoor komt tot leven en jullie werken samen als één mechanisme. Een leuke en leerzame ervaring die je als energizer of ijsbreker kunt inzetten voor groepen 

Mexican Railway

Soms zijn de eenvoudigste ideeën de krachtigste. Doe mee aan deze geweldige ijsbreker die coöperatief denken omtovert in een dynamische en competitieve sessie.  Werk samen met je team om een ingewikkeld spoorwegsysteem te bouwen met eenvoudige materialen.


Na een korte oefenronde race je met je team naar de finish door samen te werken en bewegingen te synchroniseren. Dit spel creëert een omgeving waarin iedereen samenwerkt en de concurrentie voor blijft. Verbeter snel je vaardigheden en ervaar de perfecte manier om gestroomlijnde processen te ondersteunen en multitasking te bevorderen. Doe mee en ontdek hoe leuk en leerzaam het kan zijn!

De voordelen van Mexican Railway

Versterkt essentiële vaardigheden

Mexican Railway richt zich op het verbeteren van tijdmanagement, vindingrijkheid en communicatie door een dynamische en competitieve spelomgeving, wat cruciaal is voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling.

Samenwerkingsgerichte omgeving

De kleine teams en gestructureerde spelopzet moedigen elke deelnemer aan om actief bij te dragen, wat zorgt voor een samenwerkingsgerichte omgeving waarin iedereen gezamenlijk werkt aan het behalen van hun doelen en de concurrentie voor probeert te blijven.

Energieke en stimulerende energizer

Dit spel biedt een leuke en energieke manier om deelnemers weer scherp te krijgen, waardoor ze optimaal voorbereid zijn voor het vervolg van het programma en klaar zijn om hun vaardigheden in de praktijk te brengen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan