Outbreak

Vind op tijd het virus en red de mensheid

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 200

      Samenwerken      Competitief

1 - 2 uur

Ontdek het Vaccin

Start je avontuur en red de wereld door het vaccin tegen een synthetisch virus te vinden. Ontcijfer codes, open koffers en breng DNA-monsters naar het analyze apparaat terwijl je de klok verslaat!


Een mobiele escaperoom game dat je in teams tegen elkaar speelt. 

Outbreak de mobiele escaperoom

Start je avontuur met een spannende video waarin je ontdekt dat een synthetisch virus de wereld bedreigt door het vermogen van mensen om te communiceren en samen te werken te vernietigen. Een team wetenschappers raakte besmet tijdens het ontwikkelen van een vaccin en nu is het aan jou om hun versleutelde bevindingen te ontcijferen en de wereld te redden.


Open de koffers, ontcijfer codes en breng DNA-monsters naar . Raadhet analyse apparaat. Kraak de website van het laboratorium om je zoektocht te beginnen. Werk snel, want op een scherm zie je het virus live onder een microscoop muteren. Kun jij het vaccin vinden voordat het te laat is? Doe mee en ontdek het!


De teams weten aan het begin niet precies waar ze moeten beginnen. Ze verzamelen alle hints en overleggen over de beste aanpak. Samen komen ze steeds verder en vallen de puzzel stukjes in elkaar. 

De voordelen van deze mobiele escaperoom Outbreak

Stimuleren van Teamwerk en Probleemoplossend Vermogen:

Het spel bevordert samenwerking en probleemoplossende vaardigheden in een leuke en ontspannen omgeving. Niemand kan het alleen oplossen. Je hebt de verschillende perspectieven van jouw team nodig om het virus te verslaan. 

Ontwikkeling van Effectieve Communicatie:

Effectieve communicatie is duidelijk, beknopt en respectvol, waarbij de boodschap gemakkelijk begrepen wordt door de ontvanger. Het omvat actieve luistervaardigheden, waarbij aandacht wordt besteed aan de spreker zonder onderbrekingen, en feedback wordt gegeven om begrip te bevestigen. Daarnaast zorgt effectieve communicatie voor een open en veilige omgeving, waarin alle partijen zich gehoord en gewaardeerd voelen.

Efficiënt Werken onder Tijdsdruk:

Teams ontwikkelen hun collectieve probleemoplossende vaardigheden en leren efficiënt en effectief te werken binnen een beperkte tijd.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan