Blokarten als bedrijfsuitje

Peak performance

“Leid jouw team naar de top van de Mount Everest"

Indoor

Deelnemers blokarten

20 - 600

Competitief

2-3 uur

Program outline

Tijdens een expeditie naar de top van de Mount Everest moeten de teams hun klanten veilig naar te top en weer terug naar het basiskamp brengen. Ze moeten rekening houden met allerlei factoren zoals de fitheid van hun klanten, het weer, de beste route naar de top, acclimatiseren, zuurstofverbruik en strategieën om de andere teams te snel af te zijn. De expeditie speelt zich af over een periode van 20 dagen. Iedere dag ontvangen de teams nieuwe informatie op hun tablet. De teams haasten zich om snel intelligente en duidelijke beslissingen te nemen. 


Tijdens deze barre tocht moeten de teams een serie van actieve challenges ondergaan zoals een pop-up tent opvouwen, klimmen met een blinddoek om en berg voedsel eten. Ze kunnen hier belangrijke informatie mee winnen om verder op de berg te komen. Ze moeten daarnaast kiezen wat ze meenemen voor onderweg; tenten, zuurstof en/of klanten. Voor iedere klant die veilig van en naar de top is gebracht ontvangt het team punten. 

Meer over Peak Performance

Peak Performance is een emotioneel aangrijpende ervaringsgerichte leermethode die is ontworpen om het begrip en de houding van mensen ten opzichte van vele aspecten van hoe ze in hun werk staan te veranderen. 


Na de activiteit volgt een debrief om vast te stellen wat er tijdens de oefening is gebeurd. Ze worden vervolgens uitgenodigd om deze observaties te vergelijken met de werkelijke omstandigheden. Door dit te doen, kunnen deelnemers blijvende, effectieve gedragsveranderingen maken.

De Teambuilding effecten van 

Peak Performance

Focust op één doel

Focust op één doel

Een gezamenlijk doel geeft richting en focus en verbindt medewerkers.
Beter probleemoplossen

Beter probleemoplossen

Leer problemen zien als uitdagingen en kansen om originele oplossingen te vinden.  
Catalyst global team building product

Catalyst global team building product

Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan