Online Kerst activiteiten en samenwerking

Quickfire online teamuitje

Haal je kersttrui te voorschein en doe mee

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 500

Competatief

30 min - 1.5 uur

Speel 12 feestelijke rondes

Doe mee met het ultieme kerstspel en ga met je team 12 rondes vol feestelijke opdrachten aan!


Niet alle teams kunnen bij elkaar komen met kerst. Deze speciale activiteit zorgt er toch voor dat jouw team zich verbonden voelt via een originele online activiteit. Download onze app, neem het op tegen andere teams, en strijd om de meeste punten en de overwinning. 

Online Kerst activiteit met teambuilding

Quickfire Festive - online

Boek nu de ultieme kerstteambuildingactiviteit voor jouw team! De Kerstman presenteert: 12 Rondes Vol Feestelijke Uitdagingen 


Download de speciale app en neem het met je team op tegen andere teams in deze originele en speelse activiteit. Elk teamlid neemt om de beurt de leiding, zoals bij 'geef het pakje door', waarbij quizvragen en interactieve opdrachten worden 'uitgepakt'.


De opdrachten zijn ontworpen om diverse vaardigheden te benutten, de teamspirit te versterken en spontane improvisatie aan te moedigen. Speel om zoveel mogelijk punten te verzamelen en win de prijs door de opdrachten binnen de gestelde tijd af te krijgen.


Onderweg nemen de teams foto's van elkaar terwijl ze de opdrachten uitvoeren. Na afloop komen we samen in de plenaire sessie en laten we de leukste en meest originele inzendingen zien. Dit zorgt voor een feestelijke afsluiting van een bijzondere activiteit. 

De voordelen van Quickfire festive - online

Unieke teambuilding ervaring

Quickfire Festive geeft structuur aan een online-bijeenkomst en activeert deelnemers met leuke originele opdrachten. Elke ronde zit boordevol quizvragen en opdrachten die zorgen voor een speelse manier van samenzijn. 

Toegankelijk en flexibel

Online teambuildingactiviteiten maken het mogelijk om teamleden vanuit verschillende locaties samen te brengen zonder ver te hoeven reizen. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit en zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Creatief en interactief plezier

Online teambuildingactiviteiten kunnen een breed scala aan interactieve en creatieve opdrachten bieden die speciaal zijn ontworpen om teamleden te betrekken en te vermaken.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan