Kerst activiteiten en samenwerking

Quickfire

Festive

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 500

Samenwerkend / Competatief

20 min - 2 uur

Bundel je krachten en beleef een feestelijke activiteit

Doe mee met het ultieme kerstspel waar teams unieke talenten bundelen om spannende Quickfire-wedstrijden te voltooien!


Beleef de magie van Kerst in een sfeer van samenwerking en competitie terwijl je samen successen viert.

Kerst activiteiten

Quickfire Festive

De Kerstman komt binnen met voor elk team een kous vol verrassingen en een tablet vol leuke seizoensactiviteiten. Door samen te werken en hun unieke talenten te bundelen, kunnen teams een strategie bedenken om verschillende Quickfire opdrachten te voltooien.


De Quickfire interface biedt een mix van mentale, creatieve en fysieke opdrachten die spontane interactie en samenwerking stimuleren. Elk spel varieert in moeilijkheidsgraad, zodat iedereen mee kan doen.


Terwijl teams hun talenten benutten, zoeken ze de perfecte balans tussen risico en beloning. Naarmate de tijd verstrijkt, groeit de kerstsfeer en raken de deelnemers volledig ondergedompeld in een competitieve maar ondersteunende omgeving.


Doe mee en ervaar de magie van Kerst terwijl je samen met je team successen viert!

De voordelen van Quickfire festive

Versterkt het vertrouwen en de samenwerking binnen teams

Door de toegenomen tijdsdruk en de noodzaak om snel beslissingen te nemen, zetten deelnemers hun remmingen opzij en vertrouwen ze meer op hun eigen talenten. Naarmate het spel vordert, beginnen teams hun collectieve kracht te begrijpen en durven ze meer risico te nemen. Dit bevordert snelle en efficiƫnte taakselectie en besluitvorming.

Bevordert een "doe houding"

Christmas Quickfire moedigt deelnemers aan om actief deel te nemen en samen te werken, wat leidt tot een ondersteunende werkomgeving. Het spel creƫert een gelijk speelveld waar collega's kunnen experimenteren, nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en sterke gemeenschappelijke banden kunnen smeden. Dit draagt bij aan een betere teamdynamiek en een positieve werkcultuur.

Flexibel en custom opdrachten mogelijk

De activiteit kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte en biedt de mogelijkheid om belangrijke bedrijfsboodschappen op te nemen. Dit maakt het een ideale manier om het team te belonen, gezamenlijke successen te vieren en de focus te leggen op de doelen voor het komende jaar. De flexibiliteit van het spel zorgt ervoor dat het geschikt is voor verschillende bedrijfsomgevingen en -doelen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan