QuickFire

 

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 2000

      Samenwerken       Competitief

1 - 3 uur

Snelle en actieve opdrachten via de tablet

Quickfire is een competitief teambuilding spel dat je aan tafel speelt. Elk team begint met een tablet en een toolbox met materialen. Via de tablet kiezen de teams uit een grote database aan challenges welke ze het beste kunnen uitvoeren op basis van de kennis en kwaliteiten binnen het team. 


Er zijn mentale, creatieve en fysieke uitdagingen in verschillende moeilijkheidsgraden en vormen - foto's, video's, één antwoord, multiple choice, logische puzzels en meer!


Er kunnen meerdere opdrachten tegelijk worden gedaan en er vindt een continue afweging plaats tussen risico en opbrengst. Het kost in eerste instantie namelijk punten om een opdracht aan te nemen. Zodra deze goed is afgerond levert het je méér punten op. Het kiezen van de juiste strategie is daarmee essentieel. 


Het tempo van de actie neemt gestaag toe naarmate de tijd opraakt! Dit bereikt zijn hoogtepunt in de laatste minuten van het evenement en creëert een buitengewone sfeer van plezier, gelach en urgentie. Het winnende team wordt tot winnaar gekroond.

Quickfire als congres energiser

Tijdens Quickfire werken succesvolle teams samen om een goede inschatting te maken van risico versus beloning. De deelnemers moeten binnen hun teamgenoten laten weten welke opdrachten ze vol zelfvertrouwen kunnen uitvoeren. Vertrouwen neemt toe als de eerste opdrachten zijn afgerond. De deelnemers leren elkaar zo op verschillende manieren te waarderen.


De vragen op de tablet kunnen aangepast worden aan jullie organisatie. Zo is het mogelijk om alle challenges in te delen op basis van de kernwaarden van de organisatie of om een extra categorie toe te voegen met bedrijfs-challenges. Ook kan de 'look en feel' in jullie eigen huisstijl weergegeven worden. 


Quickfire kan ingezet worden als leuke energiser tijdens een congres, vergaderbreak of activiteit aan het einde van de middag. 


De Teambuilding effecten van 

Quickfire

Beter Samenwerken

Beter Samenwerken

Een groep specialisten maakt nog geen team. Zorg dat je het maximale uit je medewerkers haalt.
Snel is opgeladen

Snel opladen

Ieder congres of conferentie kent momenten waarop deelnemers weer snel opgeladen moeten worden.
Relaties bouwen en netwerken

Relaties bouwen en netwerken

Eén op één relaties vormen de basis van elke vorm van samenwerken.
Catalyst global team building product

Catalyst global team building product

Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan