Online Kerst activiteiten en samenwerking

Race Around the World Festive 

Online teambuilding activiteit met kerst

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 500

Samenwerkend / Competatief

1 - 1.5 uur

Reis de wereld rond in kerstsfeer

Doe mee aan ons spannende online kerstspel!

Werk samen met je team, voltooi feestelijke opdrachten, en strijd om de hoogste score en de overwinning. Je gaat in teams de wereld rond en ontdekt wat overal de tradities zijn rond kerst. 


Tijdens de Covid pandemie was dit wereldwijd één van de meest populaire activiteiten die rond kerst gedaan werden. 

Online digitaal teambuilding activiteit met kestthema

Race Around the World - Festive

Doe mee met ons spannende online kerstspel! Samen met je team kies je een 'Santa' en de rest wordt Elf. Het doel is om 's nachts zoveel mogelijk cadeautjes te bezorgen door feestelijke opdrachten te voltooien en wortels te verdienen voor je rendier. De teams worden verdeeld in break-out rooms en volgen het spel via onze interactieve app. 


Binnen ieder team zijn er verschillende rollen. De Elven zien de opdrachten, maar kunnen geen antwoord geven, terwijl Santa antwoorden kan geven, maar de opdrachten niet kan zien. Dit zorgt ervoor dat iedereen belangrijk is in het team en dat je door samen te werken de meeste plekken kunt bezoeken. 


Je komt op ieder van de zes continenten en telkens start er een nieuwe timer die aangeeft hoeveel tijd je op het continent hebt.


Het team dat de meeste wortelen (punten) verzamelt, worden als winnend team gekroond. 

De voordelen van Race Around the World - Festive

Verbinding en Interactie

Het spel zorgt ervoor dat werknemers die op afstand werken uit hun isolatie komen en op een informele manier met collega's in contact komen.

Verbeterde Communicatievaardigheden

Deelnemers worden aangemoedigd om actief te luisteren en helder te communiceren, wat hun online communicatievaardigheden verbetert. Race around the World Festive is een oefening in online samenwerken. 

Gezamenlijk Doel en Plezier

Door een gezamenlijk doel te hebben op deze bijzondere reis ontstaat er verbinding tussen deelnemers en zijn ze aan het einde trots op hoeveel plekken ze bezocht hebben. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan