Leuke technische activiteit waarbij deelnemers robots bouwen

Robot Revolution

 

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 2000

Samenwerken

Competitief

1 - 3 uur

Een Innovatie en Samenwerking

Doe mee aan 'Robot Revolution', een meeslepende teambuildinguitdaging waar je technische vaardigheden en teamwerk op de proef worden gesteld door een robot te bouwen en te programmeren. Daarnaast bouwt ieder team een eigen parcours waar de robot verschillende opdrachten op moet uitvoeren. 


Laat zien wat je in huis hebt in de spannende finale waar teams hun robots door een uitdagend parcours leiden.  Alles komt hier samen, zowel het parcours als de robot worden getest. 
Robot Revolution Logo

Robot Revolution

Stap in de 'Robot Revolution', een opwindende teambuilding activiteit die je uitnodigt om technisch inzicht en organisatorische vaardigheden te benutten.  In deze dynamische competitie krijgen teams de taak om een complexe robot te bouwen en te programmeren met behulp van stap-voor-stapinstructies op een tablet.


 

Parallel hieraan werkt een ander deel van het team aan het bouwen van een parcours, waarbij creativiteit en nauwkeurigheid cruciaal zijn. Teams zijn  afhankelijk zijn van hun collectieve geheugen om de vereiste details te onthouden.

Deze ervaring komt samen in een grandioze finale waarbij elk team hun robot door het uitdagende parcours navigeert. Het is een  levendige showcase van techniek en teamwork. 'Robot Revolution' is tegelijkertijd een test van vaardigheden, maar ook een zoektocht naar  innovatie en samenwerking.


Ideaal voor teams die technisch inzicht en creatieve oplossingen moeten zoeken in hun dagelijkse werk.  Ben je klaar om je vaardigheden op de proef te stellen en samen met je team de uitdaging aan te gaan?

De voordelen van Robot Revolution

Bevordert creativiteit en praktische vaardigheden

Het proces van het bouwen van een robot in 'Robot Revolution' biedt teamleden een platform om hun creativiteit en technische vaardigheden te combineren. 

Versterk teamwork en communicatie

Door samen te werken en gezamenlijk beslissingen te nemen over de taken die de robot zal uitvoeren, worden essentiĆ«le teamwork- en communicatievaardigheden gestimuleerd. 

Ontwikkel aandacht voor detail en projectmanagement

De noodzaak van aandacht voor detail bij het creƫren van het testparcours en het programmeren van de robot benadrukt het belang van focus en het behouden van overzicht over projectdoelen, terwijl het voorkomen van een silo-mentaliteit zorgt dat alle inspanningen het gemeenschappelijke doel ondersteunen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan