Robot Revolution

 

Indoor

Deelnemers blokarten

10 - 2000

Samenwerken

Competitief

1 - 3 uur

Een Teamuitdaging van Innovatie en Samenwerking

Doe mee aan 'Robot Revolution', een meeslepende teambuildinguitdaging waar je technische vaardigheden en teamwerk op de proef worden gesteld door een robot te bouwen en te programmeren.


Laat zien wat je in huis hebt in de spannende finale waar teams hun robots door een uitdagend parcours leiden, in een viering van innovatie en samenwerking.

Robot Revolution

Stap in de 'Robot Revolution', een opwindende teambuildinguitdaging die professionals uitnodigt om hun technische bekwaamheid en organisatorische vaardigheden te benutten. In deze dynamische competitie krijgen teams de taak om een complexe robot te bouwen en te programmeren met behulp van stap-voor-stap instructies op een tablet.


Parallel hieraan werkt een ander deel van het team aan het construeren van een parcours, waarbij creativiteit en nauwkeurigheid cruciaal zijn, en de teamleden afhankelijk zijn van hun collectieve geheugen om de vereiste details zonder notities te onthouden.

Deze ervaring culmineert in een grandioze finale waarbij elk team hun robot door het uitdagende parcours navigeert, wat een levendige showcase van techniek en teamwork wordt. 'Robot Revolution' is niet alleen een test van vaardigheden maar ook een viering van innovatie en samenwerking, ideaal voor professionals die streven naar efficiëntie en teamwork in hun carrière.


Ben je klaar om je vaardigheden op de proef te stellen en samen met je team te triomferen in deze technologische uitdaging?

De voordelen van Robot Revolution

Bevordert creativiteit en praktische vaardigheden

Het proces van het bouwen van een robot in 'Robot Revolution' biedt teamleden een platform om hun creativiteit en technische vaardigheden te combineren, wat resulteert in een zowel verrijkende als plezierige ervaring.

Versterkt teamwork en communicatie

Door samen te werken en gezamenlijk beslissingen te nemen over de taken die de robot zal uitvoeren, worden essentiële teamwork- en communicatievaardigheden gestimuleerd, wat cruciaal is voor een efficiënte taakverdeling en middelenbeheer.

Ontwikkelt aandacht voor detail en projectmanagement

De noodzaak van aandacht voor detail bij het creëren van het testparcours en het programmeren van de robot benadrukt het belang van focus en het behouden van overzicht over projectdoelen, terwijl het voorkomen van een silo-mentaliteit zorgt dat alle inspanningen het gemeenschappelijke doel ondersteunen.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan