Eén team werkt samen om een AI-robot te verslaan

Synergyk

  Man versus Machine in AI Teambuilding

Indoor

Deelnemers blokarten

12 - 80

Competitief

1.5 - 2 uur

Versla onze AI-robot in Synergyk

Duik in Synergyk, de spannende teambuilding ervaring waarbij je met je team interactieve mini-games speelt op een futuristische console. Versterk je samenwerkingsvaardigheden, zoek continu naar oplossingen en beleef plezier terwijl je samen leert als een AI-machine.


Als team opereer je zelf ook als AI-team. Je moet snel leren hoe de minigames werken en deze kennis met elkaar op een handige manier delen zodat je een voorsprong opbouwt ten opzichte van de andere teams. 

Synergyk Logo

AI Teambuilding robot Synergyk 

Ontdek Synergyk, de ultieme teambuilding uitdaging die teamwork en professionele vaardigheden naar een nieuw niveau tilt. Met een reeks boeiende mini-games op een futuristische, lichtgevende console, biedt Synergyk een dynamische en interactieve manier om samenwerking te bevorderen. Of je nu je strategisch inzicht wilt aanscherpen of je creatieve probleemoplossing wilt verbeteren, deze spellen zijn speciaal ontworpen om elke deelnemer te laten excelleren. Ervaar hoe het is om samen met je team onze geavanceerde AI-challenges te overwinnen en ontdek je ware potentieel in een stimulerende en leuke omgeving.


Synergyk is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je gaming ervaring, en is perfect afgestemd op professionals die streven naar efficiëntie en organisatie in hun werk. Stap uit de dagelijkse sleur en duik in een wereld waar jouw bijdragen niet alleen zichtbaar maar ook essentieel zijn voor het succes van het team. Meld je nu aan voor Synergyk en transformeer de manier waarop jouw team werkt, groeit en samen succes behaalt. Waar wacht je nog op? Versterk je team vandaag nog met Synergyk!

De voordelen van Synergyk

Continu leerproces

Synergyk focust op het verbeteren van snelheid, efficiëntie en vaardigheid door een voortdurend leerproces in de mini-games, wat essentieel is voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Gelijke kansen en actieve deelname

Door de kleine groepsgroottes en uniforme spelomgeving wordt iedere deelnemer aangemoedigd actief bij te dragen, wat gelijke kansen binnen het team garandeert.

Gedetailleerde feedback en evaluatie

Het spel biedt concrete feedback via een gedetailleerd teamverslag dat de sterke en zwakke punten in samenwerking en probleemoplossing belicht, cruciaal voor het verbeteren van de teamdynamiek.

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan