Toy Factory

Deelnemers blokarten

20 - 200

2 - 3 uur

“Toy Factory, maak speelgoed voor kinderen die het nodig hebben"

Toy Factory is speciaal ontwikkeld om iets terug te kunnen doen voor de omgeving. We gaan houten speelgoed maken voor een school, bso of kinderopvang bij jullie in de buurt. Het geeft een enorme voldoening als je weet dat je met je bedrijf of afdeling bij kunt dragen aan het speelgenot van kinderen. Toy Factory is niet alleen een teambuilding met impact, je leert hierbij vaardigheden die van pas komen in je dagelijkse werk.


Tijdens de planningsfase moeten de deelnemers de onderdelen identificeren, een werkproces, en een productielijn opzetten. Zodra de kwaliteit is gecontroleerd krijgen de deelnemers de vrijheid om het speelgoed zo creatief mogelijk te voorzien van de nodige kleur.


De laatste fase vraagt “ out of the box” denken waarbij deelnemers wordt gevraagd om leerzame en innemende spellen te bedenken met het geproduceerde speelgoed. In een informele finale mogen de teams hun producten demonstreren en presenteren.

Je wordt uitgedaagd om de juiste onderdelen te combineren en zo een reeks hoogwaardig speelgoed te maken. Aan de hand van bouwtekeningen worden deelnemers door het proces geleidt. Niet alleen hoge kwaliteit is belangrijk, je werkt ook tegen een deadline waardoor samenwerken noodzakelijk is.

Beter Samenwerken
Een groep specialisten maakt nog geen team. Zorg dat je het maximale uit je medewerkers haalt.
Creativiteit bevorderen
Oefen om net even anders te kijken en zo originele en creatieve oplossingen te vinden.
Catalyst global team building product
Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.