Trade winds

Deelnemers blokarten

24 - onbeperkt

1 - 2 uur

Trade winds draait om het verzamelen van informatie, netwerken en onderhandelen. Een meeslepend piraten thema zorgt voor de juiste sfeer. De teams spelen de bemanning van een piratenschip vol met buit om te handelen. Door relaties aan te gaan met de andere handelaren en handig gebruik te maken van marktkennis moeten ze de waarde verhogen.


Teams vertegenwoordigen een piratenschip en moeten tijdens het spel de waarde van hun lading zien te verhogen. Ze kunnen handelen met de andere teams en daarnaast is het de kunst om de marktinformatie op een juiste manier te interpreteren. 

Trade winds

De teams spelen tegen elkaar maar het aangaan van (handels)relaties met andere teams is de sleutel tot succes. Hoe creëer je succesvol win-win situaties terwijl je je eigen resultaat moet maximaliseren. Na afloop worden de winnende strategieën besproken en waar mogelijk en gewenst wordt de link met de werkplek gelegd.

Relaties bouwen en netwerken
Eén op één relaties vormen de basis van elke vorm van samenwerken.
Communicatie verbeteren
Effectief communiceren vergt oefening. Het is een spel tussen zenden en ontvangen op basis van echt persoonlijk contact.
Catalyst global team building product
Deze activiteit bieden we exclusief aan in Nederland. Beproefd en getest door Catalyst partners wereldwijd.