Teambuilding kerst materiaal

Beat the Box Rescue Santa

Teambuilding activiteit kerst

Indoor en outdoor

Deelnemers blokarten

10 - 500

Samenwerkend / Competatief

1 uur - 1.5 uur

Kraak de code en red de Kerstman

Doe mee met deze originele teambuilding activiteit waarbij jullie met elkaar de Kerstman moeten redden. 


Samen met jouw team ontrafel je alle puzzels en kom je steeds een stapje verder in. Deze activiteit kunnen we overal organiseren. Bij jullie op kantoor of op een externe locatie. 


Werk samen met je team om binnen de tijd een speciale code te kraken en red Santa terwijl je plezier hebt en ook nog wat leert over samenwerken en jouw teamgenoten. 

Teambuilding kerstuitje kerstman redden

Beat the Box - Rescue Santa 

Doe mee met Beat the Box Rescue Santa, een feestelijke variant van ons populaire Beat the Box


In deze uitdagende activiteit, vol met puzzels en raadsels in kerstthema, werk je samen met je team om binnen de tijd een speciale code te kraken en om op tij de klok te stoppen. Je krijg verschillende puzzels en raadsels voorgeschoteld waarbij iedereen zijn of haar sterke punten kan laten zien. 


Ieder team krijgt een afgesloten aluminium kist met koffertjes vol codes en mysteries die ontrafeld moeten worden. De letters in de laatste koffer vormen, in de juiste volgorde, een slogan waarmee de code wordt gekraakt en het aftellen stopt. Verbeter je teambuilding, multitasking en professionele vaardigheden terwijl je plezier hebt en samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel. Doe mee en red Santa in deze spannende, feestelijke uitdaging!

De voordelen van Beat the Box   Rescue Santa

Betrokkenheid en samenwerking

Alle teamleden doen actief mee en zetten hun unieke vaardigheden in om de opdrachten te voltooien, wat zorgt voor een sterkere teamdynamiek en cohesie.

Zoeken naar creatieve oplossingen

Het spel vereist diverse vaardigheden en innovatieve denkpatronen, wat bijdraagt aan de professionele ontwikkeling en probleemoplossende capaciteiten van de deelnemers.

Feestelijke activiteit

"Beat the Box Rescue Santa" geeft een Kerstfeest, bijeenkomst of evenement een feestelijk tintje, waardoor het een leuke en memorabele ervaring wordt voor alle deelnemers. Het is een inclusieve activiteit waar iedereen kan meedoen zonder te hoeven netwerken op een borrel. 

Bel meteen met 023 8449260 of vraag vandaag nog een offerte aan