MVO Teambuilding

Teambuilding voor een goed doel

Een MVO teambuilding activiteit biedt niet alleen een unieke kans om teamleden samen te brengen en de samenwerking te verbeteren, maar ze dragen ook bij aan een groter maatschappelijk doel. Door samen te werken aan projecten die de gemeenschap ten goede komen, verhoogt de betrokkenheid en het moraal van het team, wat leidt tot een positievere en productievere werkomgeving. Bovendien verbetert het imago en de reputatie van je bedrijf doordat jullie laten zien dat jullie geven om de wereld om je heen. Het is een win-win situatie die zorgt voor sterkere teamrelaties en een positieve maatschappelijke impact. Bekijk welke unieke teambuilding activiteiten met een goed doel je uit kunt kiezen. 


Onze MVO teambuilding programma's zijn allemaal zo opgezet dat je met alle teams samen werkt aan één gemeenschappelijk doel. Er is dus niet één winnaar, maar alle teams winnen. Goede doelen en teambuilding zijn een ideale combinatie voor bedrijven die zich maatschappelijk in willen zetten. Iedereen voelt zich winnaar na één van onderstaande activiteiten. Give Backpack

Doe mee met  Give Backpack  en win essentiële items voor een dakloze. Voer  samen met je team unieke opdrachten uit en haal zoveel mogelijk punten.

Building a Dream

Doe mee aan ons spannende spel waar teams uitdagingen en puzzels oplossen om gereedschappen en fietsonderdelen te verdienen, samenwerken om fietsen te assembleren, en strijden voor de overwinning!

Impact

Doe mee aan IMPACT en verrijk je professionele vaardigheden terwijl je je team dichter bij elkaar brengt en bijdraagt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties!
Een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) teambuildingactiviteit biedt tal van voordelen voor zowel jullie organisatie als de bredere gemeenschap. Het steunen van een goed doel via een bedrijfsuitje versterkt de teamgeest en samenwerking doordat medewerkers samen aan een betekenisvol doel werken. Het verbetert de reputatie en het imago van het bedrijf, terwijl werknemers zich trots en gemotiveerd voelen. Bovendien bevordert het relaties met lokale gemeenschappen en kan het positieve publiciteit opleveren. De voordelen op een rijtje. 


  • Verbeterde teamcohesie: Het werken aan een gemeenschappelijk doel dat een positief sociaal of milieueffect heeft, bevordert de samenwerking en versterkt de onderlinge band binnen het team.

  • Verhoogde betrokkenheid en moraal: Teamleden voelen zich meer betrokken en gemotiveerd wanneer ze weten dat hun inspanningen bijdragen aan een groter goed, wat de werktevredenheid en het moreel verhoogt.

  • Positieve bedrijfscultuur: MVO-initiatieven bevorderen een cultuur van zorg en verantwoordelijkheid binnen de organisatie, wat leidt tot een meer positieve en ondersteunende werkomgeving.

  • Verbeterd imago en reputatie: Deelname aan MVO-activiteiten toont de toewijding van het bedrijf aan sociale verantwoordelijkheid, wat de reputatie en het imago bij klanten, partners en de bredere gemeenschap verbetert.

  • Gemeenschapsbetrokkenheid: Het versterken van de banden met de lokale gemeenschap door direct bij te dragen aan maatschappelijke projecten helpt de sociale impact van het bedrijf te vergroten.

  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling: Teamleden ontwikkelen nieuwe vaardigheden en perspectieven door deel te nemen aan diverse activiteiten, wat zowel hun persoonlijke als professionele groei bevordert.

Wil je advies over wat het beste werkt voor jullie? Neem contact op en we brainstormen samen naar de juiste oplossing.